Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΈβερτον - Άρσεναλ 1-0: Δεύτερη ήττα για τους πρωτοπόρους της Premier League

Έβερτον – Άρσεναλ 1-0: Δεύτερη ήττα για τους πρωτοπόρους της Premier League

Είναι κανόνας αιώνων (!), στο αγγλικό ποδόσφαιρο και μας έχει μάθεi ότι σε αυτή τη χώρα μπορούν να συμβούν τα πάντα, σε κάθε αγώνα, ανεξαρτήτως θέσης στη βαθμολογία και σε οποιαδήποτε κατηγορία.

Η Έβερτον λοιπόν το επιβεβαίωσε σήμερα (4/02) και αυτή, καθώς νίκησε την παντοδύναμη εφέτος Άρσεναλ 1-0, στο ντεμπούτο του Σον Ντάις στον πάγκο της. Επιβεβαιώνοντας έναν ακόμη “άγραφο” κανόνα που θέλει τις περισσότερες ομάδες να παρουσιάζουν βελτίωση όταν αλλάζει ο προπονητής.

Έτσι κι αλλιώς το ρόστερ της Έβερτον δεν παραπέμπει σε υποβιβασμό και αυτό λογικά θα άρχιζε να φαίνεται κάποια στιγμή.

Το “χρυσό γκολ” για τα “ζαχαρωτά” σκόραρε ο Ταρκόβσκι με κεφαλιά στο 60ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ντουάιτ ΜακΝέιλ. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα της Άρσεναλ στο εφετινό πρωτάθλημα, μετά από εκείνη στο ξεκίνημα της περιόδου από τη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ στο Ολντ Τράφορντ (4/09- 6η αγωνιστική) και βάζει “φωτιά” στην Premier League.

Η απόσταση από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι είναι πλέον στους 5 βαθμούς, 50 οι λονδρέζοι και 45 οι “σίτιζενς”, σε 20 αγώνες.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα παίζει αύριο με την Τότεναμ στο Λονδίνο και μπορεί να πλησιάσει περισσότερο, αλλά με επιπλέον αγώνα.

Η Έβερτον με αυτό το αποτέλεσμα ξεκόλλησε από τη ζώνη του υποβιβασμού και έφτασε τους 18 βαθμούς.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ