Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑYouth Pass: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις των νέων που θα λάβουν...

Youth Pass: Τέλος χρόνου για τις αιτήσεις των νέων που θα λάβουν 150 ευρώ – Οι δικαιούχοι

Μέχρι την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου θα μπορούν οι δικαιούχοι του  Youth Pass, να υποβάλλουν αιτήσεις για την οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ.

Η οικονομική ενίσχυση ύψους 150 ευρώ, με 200.000 νέους και νέες δικαιούχους ηλικίας 18 και 19 ετών, έχει τη μορφή ψηφιακής χρεωστικής κάρτας την οποία θα μπορούν να την χρησιμοποιούν σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και των μεταφορών.

Οι ενισχύσεις θα έχουν αποσταλεί στα πιστωτικά ιδρύματα έως και την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και όλοι οι δικαιούχοι θα λάβουν την ενίσχυση έως και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου.

Οι ωφελούμενοι μπορούν να αξιοποιήσουν την ενίσχυση που θα λάβουν για την πραγματοποίηση αγορών ή τη λήψη υπηρεσιών από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς του τουρισμού (π.χ. σε τουριστικά καταλύματα), του πολιτισμού (π.χ. για παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων ή συναυλιών, για την αγορά βιβλίων κ.ά.) και των μεταφορών (ταξί, λεωφορεία, τρένα, ακτοπλοϊκά – αεροπορικά εισιτήρια ή για την ενοικίαση ΙΧ ή σκαφών αναψυχής κ.ά.).

spot_img
spot_img

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ