Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣWhat’s hot στα καταστήματα ΟΠΑΠ

What’s hot στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Τα καταστήματα του δικτύου ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης και αυτή την εβδομάδα στους φίλους των σπορ και των δημοφιλών παιχνιδιών της εταιρείας. 

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές κάθε μέρα
Πρεμιέρα για το Euro 2024 την Παρασκευή 14 Ιουνίου στο Βερολίνο. Στο αθλητικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας ξεχωρίζει και ο τρίτος τελικός της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ που θα διεξαχθεί σήμερα. 

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει στα καταστήματα ΟΠΑΠ αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και bet builder. Με το ανανεωμένο Bet Builder του Πάμε Στοίχημα οι παίκτες μπορούν να «χτίσουν» το στοίχημα τους όπως το θέλουν. Συνδυάζουν το Βet Builder τους με άλλα Bet Builder, ακόμα και με άλλες επιλογές από διαφορετικούς αγώνες και ζουν μια μοναδική εμπειρία.

EUROJACKPOT: 18.000.000 στην κλήρωση της Τρίτης 
Το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό παιχνίδι μοιράζει αυτή την Τρίτη 11 Ιουνίου 18.000.000 ευρώ στην 1η κατηγορία. Το Eurojackpot, στο οποίο παίρνουν μέρος συνολικά 19 χώρες συμπεριλαμβανομένης πλέον και της Ελλάδας, μοιράζει κέρδη που ξεκινούν από τα 10 εκατ. ευρώ και μπορούν να φτάσουν έως και τα 120 εκατ. ευρώ, μέσα από συνεχόμενα τζακ ποτ. Οι κληρώσεις του παιχνιδιού διεξάγονται κάθε Τρίτη και Παρασκευή, στο Ελσίνκι της Φινλανδίας. 

ΛΑΙΚΟ ΛΑΧΕΙΟ: Μοιράζει την Τρίτη 2.150.000 ευρώ  
Την Τρίτη 11 Ιουνίου, το Λαϊκό Λαχείο μοιράζει στους νικητές 2.150.000 ευρώ. Η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου διεξάγεται κάθε Τρίτη στις 19:00 και μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube. 

ΤΖΟΚΕΡ: Μοιράζει την Τρίτη 3.100.000 ευρώ 
Το δημοφιλές παιχνίδι ΤΖΟΚΕΡ μοιράζει την Τρίτη 11 Ιουνίου τουλάχιστον 3.100.000 ευρώ στους τυχερούς παίκτες της πρώτης κατηγορίας. Η επόμενη κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ και ΠΡΟΤΟ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 22:00. Η κατάθεση δελτίων ολοκληρώνεται στις 21:30. 

Το νέο ΛΟΤΤΟ μοιράζει έως και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια
Το ανανεωμένο ΛΟΤΤΟ δίνει την ευκαιρία στους παίκτες να διεκδικούν, σε κάθε κλήρωση, μέχρι και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 ολόκληρα χρόνια, αρκεί να προβλέψουν σωστά τους 6 αριθμούς της κληρωτίδας. Το ιστορικό παιχνίδι του ΟΠΑΠ, μοιράζει πλέον στους νικητές των δύο πρώτων κατηγοριών έπαθλα με σταθερές μηνιαίες καταβολές. Η κλήρωση του ΛΟΤΤΟ διεξάγεται κάθε Τετάρτη και Σάββατο στις 22:00 και μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Game Time στα καταστήματα ΟΠΑΠ 
Η 5η σεζόν της δημοφιλούς εκπομπής ΟΠΑΠ Game Time φιλοξενεί τους «ειδικούς» του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και βάζει τους φιλάθλους στο κλίμα των αγώνων. Το Game Time προβάλλεται στα καταστήματα και τα social media του ΟΠΑΠ, και υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 200 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ