Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSSuper League: Πρωτάθλημα για τέσσερις!

Super League: Πρωτάθλημα για τέσσερις!

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε στην Τούμπα με 4-1 και κάνει πλέον εντυπωσιακή νέα εκκίνηση στο πρωτάθλημα με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον πάγκο. Ο ΠΑΟΚ, την ίδια ώρα, εμφανίζεται σφιγμένος μπροστά στο βαρύ του πρόγραμμα σε πρωτάθλημα και κύπελλο και έδειξε ότι δεν σκέπτεται πώς να αντιμετωπίζει αντιπάλους που έχουν διαβάσει την τακτική του. Του έλειψε ο Τάϊσον στις μεταβάσεις, όμως αυτό δεν συνεπάγεται ότι πρέπει να δεχθείς 4 γκολ και μάλιστα στην έδρα σου.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός, σε μία σεζόν που έχει αλλάξει τρεις προπονητές και έχει στο μυαλό του διαφορετική, δεν θα πω λιγότερη, αλλά διαφοετική πίεση, παραμένει πιο χαλαρός για να επιλέξει τα σχέδιά του και πιο αποτελεσματικός.

Ο προπονητής Μεντιλίμπαρ μιλάει αλλιώς στους παίκτες “κλειδιά”, όπως ο Ποντένσε που καθόρισε το αποτέλεσμα στην Τούμπα με σπουδαία εμφάνιση. Γκολ και ασίστ από τον Ποντένσε, στην καλύτερη εφετινή βραδιά του. Επίσης με καλό ροτέισον, από το ματς με τη Φερεντσβάρος.

Πρωτάθλημα για τέσσερις είναι σίγουρα το εφετινό έτσι όπως εξελίσσεται, με διαφαινόμενο προβάδισμα της ΑΕΚ προς το παρόν, η οποία έχει τεχνογνωσία όπως και πρόγραμμα που μπορεί να το “καθαρίσει” στο τέλος της κανονικής περιόδου, με Λαμία, Γιάννινα και Άρη.

Η βαθμολογία “λέει”: ΑΕΚ 52, ΠΑΟΚ 51, Παναθηναϊκός 51 και Ολυμπιακός 47.

Οι “ερυθρόλευκοι” δεν βγαίνουν από την κουβέντα για τον τίτλο, σε καμια περίπτωση. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα τον ΠΑΟΚ που και ο “δικέφαλος” το κάνει στις καλές του ημέρες. Είναι εδώ και σήμερα (18/02) στη Θεσσαλονίκη απέκτησαν σημαντικό ψυχολογικό αβαντάζ.

Ο Παναθηναίϊκός κόντρα στη Λαμία δεν έπαιξε ορθολογικά, ούτε έπεισε πως έχει απάντηση όταν απουσιάζουν ο Ιωαννίδης και ο Μπακασέτας. Παρ΄όλα αυτά, μπορούσε να σκοράρει δύο γκολ ακόμη και να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ο Παναθηναϊκός του Φατίχ Τερίμ, ακόμη και όταν κάνει γκέλα είναι διαφορετικός, βελτιωμένος και ανταγωνιστικός.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 23ης αγωνιστικής
Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

Ατρόμητος – Άρης 0-2
Παναθηναϊκός – Λαμία 2-2
Κυριακή 18 Φεβρουαρίου

Βόλος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-2
ΑΕΚ – Κηφισιά 3-0
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 1-4
Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

17:30 ΟΦΗ – Πανσερραϊκός
18:00 Αστέρας – Παναιτωλικός

Το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

19:00 Λαμία – ΑΕΚ
19:30 Πανσερραϊκός – Ατρόμητος
Κυριακή 25 Φεβρουαρίου

16:30 ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ
17:00 Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ
18:00 Ολυμπιακός – Αστέρας
19:30 Άρης – Βόλος
20:00 Παναθηναϊκός – Κηφισιά

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ