Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSSuper deal για τον Γ. Γιουρούκο-Συμφωνία με ναύλα αυξημένα κατά 300%

Super deal για τον Γ. Γιουρούκο-Συμφωνία με ναύλα αυξημένα κατά 300%

Η Global Ship Lease, συμφερόντων Γιώργου Γιουρούκου, εκμεταλλευόμενη την ισχυρή ναυλαγορά των containerships, εξασφάλισε μια σπουδαία συμφωνία ναύλωσης.

Ειδικότερα, η ναυτιλιακή εξασφάλισε για το “Kumasi” (2,200 teu/ 2002), μια τριετούς διάρκειας ναύλωση έναντι 38.000 δολαρίων ημερησίως. Η εν λόγω συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ μόλις το πλοίο ολοκληρώσει τις διαδικασίες δεξαμενισμού, κατά τον τρέχοντα μήνα.

Ο Γιώργος Γιουρούκος, Εκτελεστικός Πρόεδρος της Global Ship Lease, σχολίασε: «Τα ελκυστικά ναύλα που εξασφαλίσαμε για το 20 ετών Kumasi αντιπροσωπεύουν αύξηση άνω του 300% από τα προηγούμενα ναύλα που αποκόμιζε το πλοίο και περίπου 20% υψηλότερα από τις πολυετείς ναυλώσεις που συμφωνήθηκαν για δύο αδελφά πλοία του Kumasi, στη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου του 2021. Πιστεύουμε ότι η συμφωνία αποτελεί καθαρή απόδειξη του σημαντικά θετικού momentum που διατηρείται στην αγορά των μεσαίου μεγέθους και μικρότερων containerships, με την στήριξη των ανθεκτικών θεμελιωδών μεγεθών, παρά την παραδοσιακά χαμηλή εποχική περίοδο για την αγορά ναυλώσεων».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ