Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑSQLearn: Το Posidonia Masterclass in Shipping ξεκλειδώνει το μέλλον της ναυτιλιακής εκπαίδευσης

SQLearn: Το Posidonia Masterclass in Shipping ξεκλειδώνει το μέλλον της ναυτιλιακής εκπαίδευσης

Η SQLearn, η εξειδικευμένη εταιρεία παροχής online εκπαίδευσης στον τομέα της ναυτιλίας, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη του Posidonia Masterclass in Shipping, μιας πρωτοποριακής διαδικτυακής πλατφόρμας εκπαίδευσης που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την κορυφαία ναυτιλιακή έκθεση Ποσειδώνια. Αυτή η καινοτόμος πρωτοβουλία πρόκειται να φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο εκπαιδεύονται τα άτομα στη ναυτιλιακή βιομηχανία, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμες γνώσεις για αυτόν τον δυναμικό τομέα από αναγνωρισμένους επαγγελματίες και ειδικούς του κλάδου.

Το Posidonia Masterclass in Shipping στοχεύει να προσφέρει ολοκληρωμένη κατανόηση της δυναμικής και γεμάτης προκλήσεις ναυτιλιακής βιομηχανίας. Ο Θεόδωρος Βώκος, Διευθύνων Σύμβουλος της Εκθέσεις Ποσειδώνια, δήλωσε: «Η τεχνογνωσία και η αφοσίωση της SQLearn συνέβαλαν καθοριστικά στην υλοποίηση του Posidonia Masterclass in Shipping. Ως κορυφαίος πάροχος καινοτόμων λύσεων ψηφιακής εκπαίδευσης, η SQLearn έχει διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη μιας πλατφόρμας αιχμής που δίνει τη δυνατότητα στα άτομα να διαπρέψουν στη ναυτιλιακή βιομηχανία μέσω προσβάσιμης και πρακτικής εκπαίδευσης».

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Γκούμας, Διευθύνων Σύμβουλος της SQLearn, τόνισε: «Αυτή η πρωτοβουλία αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της SQLearn να φέρει επανάσταση στην εκπαίδευση στον τομέα της ναυτιλίας, προσφέροντας μια πλατφόρμα όπου τα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πρακτικές γνώσεις από ειδικούς του κλάδου και να διαπρέψουν στην καριέρα τους. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετείχαμε σε αυτό το έργο, καθώς ευθυγραμμίζεται με την αποστολή της SQLearn να παρέχει καινοτόμο διαδικτυακή εκπαίδευση, που ενισχύει την αποτελεσματικότητα και την ανάπτυξη δεξιοτήτων στη ναυτιλιακή κοινότητα».

Το Posidonia Masterclass in Shipping απευθύνεται σε στελέχη κάθε επιπέδου – από νεοεισερχόμενους έως έμπειρους επαγγελματίες που θέλουν να εξελίξουν τη σταδιοδρομία τους στον ναυτιλιακό τομέα. Εταιρικά στελέχη, φοιτητές και ιδιώτες μπορούν να αποκτήσουν ολοκληρωμένη κατανόηση των διαφόρων πτυχών της ναυτιλίας μέσω ενός δομημένου μαθήματος διαδικτυακών διαλέξεων, που δημιουργήθηκε από διακεκριμένους ηγέτες του κλάδου, εστιάζοντας στην πρακτική γνώση και όχι τόσο στις ακαδημαϊκές αρχές. Είναι, επίσης, ένα πολύτιμο εργαλείο για εταιρείες που επιθυμούν να προσφέρουν σε άτομα που προέρχονται από άλλους κλάδους μία ολοκληρωμένη εισαγωγή στη ναυτιλιακή βιομηχανία.

Βασικά χαρακτηριστικά:

  • Εμπειρία στον κλάδο: Αποκτήστε πρόσβαση σε πολύτιμη γνώση από κορυφαίους ειδικούς σχετικά με τα βασικά ζητήματα, τις προκλήσεις, τη δυναμική και τις ευκαιρίες στον συνεχώς εξελισσόμενο ναυτιλιακό κλάδο.
  • Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Σπουδών: Εξερευνήστε την πρακτική διάσταση θεμάτων που αφορούν τη διαχείριση πλοίων, την τεχνολογία, την ασφάλιση, τους ανθρώπινους πόρους και άλλα. Παρέχεται, επίσης, Πιστοποιητικό Ολοκλήρωσης και προτεινόμενο πρόσθετο εκπαιδευτικό υλικό.
  • Υψηλή εξειδίκευση: 35 έμπειροι ομιλητές σε 11 ενότητες, παρέχουν πρακτικές γνώσεις για διάφορες πτυχές της ναυτιλιακής βιομηχανίας.
  • Εμπειρία φιλική προς τον χρήστη: Απολαύστε ένα απρόσκοπτο ταξίδι με έξυπνες και αποτελεσματικές διεπαφές σχεδιασμένες ειδικά για χρήστες σε κάθε στάδιο, από την αγορά έως την εκπαίδευση.

Ξεκλειδώστε έναν κόσμο ευκαιριών στη ναυτιλιακή βιομηχανία με το Posidonia Masterclass in Shipping. Εγγραφείτε σήμερα και κάντε ένα σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας: https://www.posidoniamasterclass.com

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ