Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑSafe Water Sports: Βραδιά στήριξης του οργανισμού

Safe Water Sports: Βραδιά στήριξης του οργανισμού

Σε μία ακόμη εκδήλωση με χαρακτήρα στήριξης, ο Οργανισμός Safe Water Sports θα υποδεχθεί απόψε (15/09) τους υποστηρικτές του, προκειμένου να συνεχίσει τις ευεργετικές δράσεις προς την ελληνική κοινωνία, με επικεφαλής τον Πρόεδρο και Ιδρυτή του Παναγιώτη Πασχαλάκη.

Ο Οργανισμός Safe Water Sports δραστηριοποιείται από το 2015 με βασικό στόχο την πρόληψη των πνιγμών και των θαλάσσιων ατυχημάτων.

Οι δράσεις του αποσκοπούν στην ενίσχυση της ασφάλειας στο υδάτινο περιβάλλον σε συνεργασία με τον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα, καθώς και στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας, ιδιαίτερα των παιδιών και των νέων, στα θέματα που σχετίζονται με την ασφάλεια στο νερό, τη θάλασσα, τα θαλάσσια σπορ και τις άλλες δραστηριότητες αναψυχής. 

Ο Οργανισμός δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και την Κύπρο, έχοντας υπογράψει συμφωνητικά συνεργασίας με φορείς της πολιτείας και στις δύο χώρες. Ο σκοπός του είναι να αυξηθεί η ασφάλεια των δραστηριοτήτων μέσα και γύρω από το νερό και να μειωθούν οι κίνδυνοι πνιγμού.

Πρόκειται για μια εθελοντική πρωτοβουλία, η οποία υποστηρίζεται αποκλειστικά από την κοινωνία και τον ιδιωτικό τομέα, καθώς δεν λαμβάνει καμία χρηματική υποστήριξη από το κράτος.

Όλα αυτά τα χρόνια αξιόλογα ιδρύματα και επιχειρήσεις είναι στο πλευρό του SWS, όπως το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, η Εθνική Τράπεζα, η Alpha Bank,  Arena, η Cosmote, Nova, Eurobank, το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, η Aegean, Ολυμπία Οδός και πολλοί ακόμα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ