Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣRAVENNA: Νέα επένδυση 5 εκατ.ευρώ και νέες θέσεις εργασίας

RAVENNA: Νέα επένδυση 5 εκατ.ευρώ και νέες θέσεις εργασίας

Νέα επένδυση που ξεπέρασε τα 5 εκατ. ευρώ υλοποίησε η RAVENNA,που δραστηριοποιείται στον χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής, έχει εισέλθει δυναμικά και στον χώρο των επίπλων και των φωτιστικών με το άνοιγμα του νέου καταστήματος στη Θεσσαλία. Πρόκειται για το ιδιόκτητο, υπερσύγχρονο χώρο 11.500 m2 κατάστημα με εκθεσιακό χώρο 5.000 m2.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων Σύμβουλος της RAVENNA ΑΕ Ανδρέας-Πλάτων Βρεττός μετά το Σχηματάρι, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, αποκτήσαμε ένα νέο μέλος στην «οικογένεια» των καταστημάτων μας, με την τελευταία άφιξη του νέου κατάστημα στη Λάρισα. Στο νέο ιδιόκτητο χώρο φιλοξενείται μια τεράστια συλλογή σε πλακάκια, είδη υγιεινής, πατώματα laminate, έπιπλα και φωτιστικά, που καλύπτουν κάθε ανάγκη των καταναλωτών της Θεσσαλίας, πρόσθεσε ο κ.Βρεττός.

Επιπλέον, προχώρησε και η ριζική ανανέωση των χώρων Privé εντός των καταστημάτων, κάτι που θα αντιληφθούν και οι επισκέπτες του νέου καταστήματος στη Λάρισα. Εκεί, φιλοξενούνται επώνυμα προϊόντα premium αισθητικής, για αρχιτεκτονικές λύσεις ανωτέρου επιπέδου, όπως πλακάκια slabs 160×320 cm για επενδύσεις σε μπάνια, πάγκους κουζίνας, τραπεζαρίες, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία και όχι μόνο.

Ο κ.Βρεττός δίνει έμφαση στο γεγονός ότι δημιουργήθηκαν 44 νέες θέσεις εργασίας και συνολικά η εταιρεία ξεπέρασε τα 260 άτομα. Το νέο κατάστημα RAVENNA βρίσκεται στο 2ο χλμ. Εθνικής Οδού Λάρισας-Θεσσαλονίκης, και διαθέτει 105 θέσεις parking για εύκολη πρόσβαση.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ