Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣPublicbusiness.gr: Νέες λύσεις για τις επιχειρήσεις με ποικιλία προϊόντων και ευελιξία πληρωμών

Publicbusiness.gr: Νέες λύσεις για τις επιχειρήσεις με ποικιλία προϊόντων και ευελιξία πληρωμών

Τα Public προσκαλούν όλες τις επιχειρήσεις,ανεξαρτήτως μεγέθους, να πλοηγούν και εγγραφούν στο αναβαθισμένο publicbusiness.gr για να ανακαλύψουν μία τεράστια ποικιλία προϊόντων σε συνδυασμό με ευέλικτες λύσεις εξυπηρέτησης και πληρωμής. Με νέα ecommerce πλατφόρμα, το PublicBusiness.gr απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες για να προσφέρει μια εύκολη εμπειρία αγορών μέσα από χιλιάδες προϊόντα και δυνατότητα δημιουργίας πλάνου δόσεων. 

Το PublicBusiness.gr διαθέτει περισσότερα από 100.000 είδη από 15 διαφορετικές προϊοντικές κατηγορίες, όπως γραφική ύλη και υλικά γραφείουσυσκευές τεχνολογίαςέπιπλα, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. Μέσα από την ευρεία γκάμα προϊόντων που προσφέρει σε ειδικές τιμές, τα Public εξασφαλίζουν ότι κάθε επιχείρηση, ανεξαρτήτως μεγέθους, μπορεί να αποκτήσει όλα όσα χρειάζεται για τη σωστή λειτουργία της συνδυαστικά με ευέλικτες υπηρεσίες πληρωμής. 

Ειδικότερα, μέσα από τους πολλαπλούς τρόπους πληρωμής και το πρόγραμμα δόσεων που προσφέρουν, τα Public δίνουν στους επαγγελματίες την δυνατότητα να διαχειριστούν τις ανάγκες τους με μεγαλύτερη άνεση, εξασφαλίζοντας ότι μπορούν να αποκτήσουν τον εξοπλισμό που χρειάζονται χωρίς να επιβαρύνονται άμεσα με το συνολικό κόστος. 

Μέσω της πλατφόρμας έχουν απλοποιηθεί ακόμη περισσότερο οι διαδικασίες, καθιστώντας κάθε παραγγελία πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ, με δυνατότητα παράδοσης ακόμα και την επόμενη μέρα. Ταυτόχρονα, με την υπηρεσία του Προσωπικού Συμβούλου, οι επαγγελματίες μπορούν να ελέγχουν το πιστωτικό τους όριο και να έχουν πλήρη έλεγχο των αγορών τους με οπτικοποίηση των προηγούμενων παραγγελιών και πληρωμών μέσω dashboards.

Τέλος, στο PublicBusiness.gr επιτυγχάνεται ακόμη ταχύτερη παραγγελιοληψία για επαναλαμβανόμενες αγορές μιας επιχείρησης μέσω της υπηρεσίας ‘Λίστες’, όπου οι επιχειρήσεις μπορούν να αποθηκεύουν παραγγελίες για μελλοντική χρήση. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα σε πολλαπλούς χρήστες από την ίδια εταιρία να διαχειρίζονται τις αγορές τους μέσα από τη δημιουργία διαφορετικών προφίλ.

Τα Public εξυπηρετούν περισσότερους από 300.000 επιχειρηματίες έως σήμερα και συνεχίζουν να στηρίζουν την ανάπτυξη των επιχειρήσεων τους, προσφέροντας λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ