Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSPremier League: Προτάθηκαν συνεντεύξεις προπονητών στο ημίχρονο!

Premier League: Προτάθηκαν συνεντεύξεις προπονητών στο ημίχρονο!

Ένα βήμα πιο μπροστά, για μία φορά ακόμη, θέλει να προχωρήσει στο επικοινωνιακό επίπεδο η Premier League, δείχνοντας πόσο μεγάλη σημασία δίνουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου σε αυτή τη χώρα, στην εκμετάλλευση του πιο παραγωγικού αθλητικού προϊόντος, εντός των συνόρων της.

Η Premier League πρότεινε λοιπόν στις ομάδες να δίνονται, από την επόμενη σεζόν 2022/23, συνεντεύξεις των προπονητών στη διάρκεια του ημιχρόνου. Ακούγεται εξω-ποδοσφαιρικό και παραπέμπει σε άλλα αθλήματα, όμως είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον και σε κάθε περίπτωση αυτή η νέα παράμετρος θα κρατά τους φιλάθλους- τηλεθεατές περισσότερο κολλημένους στην οθόνη!

Δημοσίευμα της «Daily Mail» αποκάλυψε την πρόταση που κατέθεσε η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας κατηγορίας στην Αγγλία, προς τις 20 ομάδες. Τα club αναμένεται να ψηφίσουν και να πάρουν την τελική απόφαση στην ετήσια γενική τους συνέλευση, η οποία είναι προγραμματισμένη τον Ιούνιο. Σύμφωνα με λεπτομέρειες του δημοσιεύματος, οι συνεντεύξεις θα περιορίζονται σε πέντε τη σεζόν για κάθε προπονητή, ενώ είναι σημαντικό ότι εκείνοι οι ομάδες των οποίων θα βρίσκονται πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, δεν θα προσεγγίζονται για τη συνέντευξη.

Η ιδέα είχε πέσει ξανά στο τραπέζι το 2020, όταν το πρωτάθλημα είχε διακοπεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Τότε οι σύλλογοι της Premier League είχαν απορρίψει το συγκεκριμένο πλάνο, όπως επίσης είχαν αρνηθεί και τις συνεντεύξεις παικτών στο ημίχρονο, αλλά και την τοποθέτηση καμερών και μικροφώνων στα αποδυτήρια.

Ό,τι κι αν γίνει τελικά, ένα πολύ συγκεκριμένο δεδομένο δεν αλλάζει. Οι άγγλοι σέβονται το κοινό που πληρώνει με κάθε τρόπο για να βλέπει τους αγώνες και εξετάζουν κάθε φορά όλες τις παραμέτρους, προκειμένου να καταστήσουν το πρωτάθλημα ακόμη πιο ελκυστικό. Από το πιο μικρό πράγμα, όπως είναι τα σήματα και οι μουσικές της Premier League, η τεχνική επεξεργασία των οποίων αγγίζει την τηλεοπτική τελειότητα, έως και την κάλυψη των αγώνων.

Εάν καταφέρει να την προσέξει κανείς σχολαστικά (την ώρα που καίγεται κατά τα άλλα για το αποτέλεσμα…), είναι σπουδαίας ποιότητας και δεν αφήνει ποτέ ερωτηματικά. Με τα σωστά κοντινά πλάνα και όχι γενικές μακρινές εικόνες. Με τα άμεσα και απολύτως κατάλληλα ριπλέϊ, τα οποία απαντούν σε κάθε απορία. Με την τηλεοπτική απεικόνιση των αντιδράσεων όλων των πρωταγωνιστών, στο δευτερόλεπτο που συμβαίνουν.

Όταν λοιπόν η τηλεοπτική παραγωγή φτάνει σε αυτά τα εκπληκτικά επίπεδα, καλούνται έως και οφείλουν οι πρωταγωνιστές, προπονητές και ποδοσφαιριστές, να είναι από την πλευρά τους τουλάχιστον συνεργάσιμοι. Και εάν δεν το καταλαβαίνουν μόνοι τους, φροντίζουν οι ομάδες τους γι΄αυτό, που τους πληρώνουν πάρα πολύ καλά…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ