Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣPremier League: Ο Ποτσετίνο γλιτώνει την απόλυση λόγω FFP!

Premier League: Ο Ποτσετίνο γλιτώνει την απόλυση λόγω FFP!

Εάν είσαι φίλος της Chelsea, μπορείς να τρελαθείς! Καθώς, παρακολουθώντας τις κινήσεις του club με τα αμέτρητα χρήματα που δίνονται για μεταγραφές, είναι βέβαιο ότι το αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο.

Ξεκινώντας από το βασικό στάδιο, που είναι αυτό του προπονητή, η διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου το καλοκαίρι κατάφερε να αποσπάσει τη θετική απάντηση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, προκειμένου να χτίσει την Chelsea από την αρχή.

Όμως, παρά τα πολλά εκατομμύρια που δαπανήθηκαν τον Ιανουάριο του 2023, όπως και τα πολλά που δόθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, η Chelsea αδυνατεί να ανέβει επίπεδο. Αυτή την ώρα μάλιστα βρίσκεται στην 11η θέση (!) της βαθμολογίας της Premier League.

Ο ιδιοκτήτης Τοντ Μπέλι και η διοίκηση των “μπλε” είναι απογοητευμένοι με τον 51χρονο τεχνικό και σκέφτονται σοβαρά να σπάσουν το συμβόλαιο που έχει έως το 2025. Παρόλα αυτά, η απόλυσή του “κολλάει!”.

Πολύ απλά διότι, σε περίπτωση που απολυθεί ο Ποτσετίνο και οι συνεργάτες του, θα πρέπει να λάβουν ένα πολύ μεγάλο ποσό ως αποζημίωση. Σε σημείο που ενδέχεται να υπάρξει παραβίαση του Financial Fair Play και του κανονισμού της Premier League, σχετικά με τις δαπάνες κάθε συλλόγου. Αποτέλεσμα το οποίο θα επιφέρει τιμωρία στην ομάδα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ