Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣPremier Capital: Νέα επένδυση για την ανακαίνιση του εστιατορίου McDonald’s στη Ρόδο

Premier Capital: Νέα επένδυση για την ανακαίνιση του εστιατορίου McDonald’s στη Ρόδο

Η Premier Capital Hellas άνοιξε πάλι το εστιατόριο McDonald’s στην πόλη της Ρόδου, μετά την εκτεταμένη ανακαίνισή του, κόστους €475.000. Το εστιατόριο απασχολεί 40 εργαζόμενους.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, το εστιατόριο McDonald’s ενσωματώνει πλέον όλες τις καινοτομίες σύμφωνα με το πιο πρόσφατο μοντέλο υπηρεσιών ‘Experience of the Future’. Λειτουργεί με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks): οι καινοτόμες ψηφιακές οθόνες που χειρίζεται προσωπικά ο επισκέπτης προσφέροντάς του μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή και τον έλεγχο της παραγγελίας του.

Το εστιατόριο προσφέρει την υπηρεσία McDelivery, καθώς και την υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay), που επιτρέπει στους επισκέπτες να παραγγέλνουν και να πληρώνουν από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonald’s app και να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους προϊόντα McDonald’s, αφού παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dine-in και take away) ή με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service).

Σύμφωνα με τη Simona Mancinelli, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια της McDonald’s στην Ελλάδα:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουμε ξανά τις πόρτες του αγαπημένου εστιατορίου στη Ρόδο και παρουσιάζουμε μια πολύ ενισχυμένη εμπειρία McDonald’s στους πελάτες μας. Συνεχίζουμε το επενδυτικό μας πρόγραμμα και παραμένουμε προσηλωμένοι στην υπόσχεσή μας να προσφέρουμε απολαυστικές στιγμές εύκολα για όλους».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ