Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑO πρώην Διευθυντής Ασφάλειας της Πάτρας υποδεικνύει την μητέρα ως υπεύθυνη των...

O πρώην Διευθυντής Ασφάλειας της Πάτρας υποδεικνύει την μητέρα ως υπεύθυνη των θανάτων

Την άκρη του νήματος για τους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα προσπαθούν να βρουν οι αστυνομικές Αρχές. Η υπόθεση της οικογένειας Δασκαλάκη έχει σοκάρει το πανελλήνιο αφού οι τρεις κόρες του ζευγαριού έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια.

Την ευθύνη στη μητέρα για την απώλεια των τριών κοριτσιών έριξε ο Χρήστος Ρουγκάλας. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην Διευθυντής Ασφάλειας της Πάτρας είπε στο MEGA και στην εκπομπή Live News πως δεν υπάρχουν παθολογικά αίτια για τους θανάτους των τριών κοριτσιών. Παράλληλα εξέφρασε την προσωπική του άποψη τόνισε πως «αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών».

Ο κ.Ρουγκάλας είπε χαρακτηριστικά «να ανοίξουν τα στόματα στη γειτονιά της 33χρονης μητέρας, και να μιλήσει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των κοριτσιών».

Στη συνέχεια, ο πρώην διευθυντής ανέφερε πως έγινε έρανος από τους ντελιβεράδες της Πάτρας για να μαζευτούν τα χρήματα της κηδείας των παιδιών, καθώς η 33χρονη μητέρα τους είχε ευχαριστήσει δημόσια με ανάρτησή της, στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ