Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣNoval Property: Τη διανομή μερίσματος 0,0249 ευρώ/μετοχή ενέκρινε η Γ.Σ.

Noval Property: Τη διανομή μερίσματος 0,0249 ευρώ/μετοχή ενέκρινε η Γ.Σ.

Τη διανομή μερίσματος συνολικού ποσού 3.158.134 ευρώ ή €0,02497892 ανά μετοχή ενέκρινε, μεταξύ άλλων , η τακτική Γενική Συνέλευση των μετοχών της εταιρείας Noval Property, που πραγματοποιήθηκε σήμερα.

Αναλυτικά:

Δικαιούχοι του μερίσματος βάσει του κανόνα προσδιορισμού δικαιούχων (record date) είναι οι εγγεγραμμένοι στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) επενδυτές κατά την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024. Ημερομηνία αποκοπής του μερίσματος είναι η Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024, πριν από την έναρξη της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών και, συνεπώς, την ημέρα αυτή, οι μετοχές της NOVAL PROPERTY θα είναι διαπραγματεύσιμες χωρίς το δικαίωμα είσπραξης του μερίσματος. 

Ως ημερομηνία έναρξης καταβολής μερίσματος, ορίζεται η Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2024, από την πληρώτρια τράπεζα «Τράπεζα Eurobank Ανώνυμη Εταιρεία» (εφεξής «Eurobank»), ως ακολούθως:

  1. Mέσω των Συμμετεχόντων των δικαιούχων στο Σ.Α.Τ. (Τράπεζες και Χρηματιστηριακές Εταιρείες), σύμφωνα με τα ισχύοντα στον Κανονισμό Λειτουργίας της ΕΛ.Κ.Α.Τ. και τις σχετικές αποφάσεις της. 
  2. Ειδικά στις περιπτώσεις πληρωμής μερίσματος σε κληρονόμους θανόντων δικαιούχων, των οποίων οι τίτλοι τηρούνται στον Ειδικό Λογαριασμό της Μερίδας τους στο Σ.Α.Τ., υπό τον χειρισμό της ATHEXCSD, η διαδικασία πληρωμής του μερίσματος θα διενεργείται μετά την ολοκλήρωση της νομιμοποίησης των κληρονόμων, μέσω του δικτύου καταστημάτων της τράπεζας Eurobank. 

Μερίσματα που δεν θα εισπραχθούν εντός πέντε (5) ετών, παραγράφονται υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στη Μονάδα Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων (τηλ.: 216-8608088, αρμόδια κα Αικατερίνη Απέργη).

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ