Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΜΟΥΣΙΚΗ"Mystic Emotions" : Η Χαριτίνη Πανοπούλου στα καλύτερά της!

“Mystic Emotions” : Η Χαριτίνη Πανοπούλου στα καλύτερά της!

Ο δίσκος ”Mystic emotions” είναι μια ιδιαίτερη μουσική πρόταση από την κιθαρίστρια και ερμηνεύτρια Χαριτίνη Πανοπούλου. Πρόκειται για ένα album με διασκευές pop και rock τραγουδιών της ξένης μουσικής σκηνής, για σόλο κλασική κιθάρα και φωνή. Από την δεκαετία του ’60 και το ”Bang Bang” της, μέχρι το 2012 και το ”Video games” της Lana del Rey. Τραγούδια από θρυλικά συγκροτήματα, όπως το ”Yesterday” των ”The Beatles” και το ”Dream on” των Aerosmith, παίρνουν μια ακουστική εκδοχή, αναδεικνύοντας την πολυφωνία ενός μόνο οργάνου, της κλασικής κιθάρας, αλλά και την ευρεία ερμηνεία της Χαριτίνης, παίζοντας και τραγουδώντας ταυτόχρονα. 

Οι ενορχηστρώσεις στην κιθάρα είναι του διεθνούς φήμης μουσικού και Έλληνα σολίστ της κλασικής κιθάρας, Παναγιώτη Μάργαρη. Ο δίσκος κυκλοφορεί σε φυσικό προϊόν όλα τα δισκοπωλεία της Ελλάδας αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα του εξωτερικού, από την Heaven music του Ομίλου ΑΝΤ1 καθώς και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αθήνα η Χαριτίνη, ξεκίνησε τις μουσικές σπουδές της όταν ήταν εννέα χρονών. Σπούδασε κλασική κιθάρα, ευρωπαϊκή μουσική και μιούζικαλ, παραδοσιακή και βυζαντινή μουσική, αλλά και στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εμφανιστεί σε σπουδαίες μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους της Αθήνας, όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Ηρώδειο, το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, η Μουσική σκηνή Σφίγγα κ.α.

Τις χρονιές 2019 – 2020 κυκλοφόρησαν από την Heaven Music του Ομίλου ANT1, τα πρώτα της single ως τραγουδοποιού, «Φανταστικά», «Κι αν», «Ψέμα κι όνειρο» και «Πάντοτε εδώ» σε δικό της στίχο, μουσική και ενορχήστρωση.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ