Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣMotor Oil: Στις 17/7 η έκτακτη ΓΣ για την εξαγορά της Ηλέκτωρ

Motor Oil: Στις 17/7 η έκτακτη ΓΣ για την εξαγορά της Ηλέκτωρ

Σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 17 Ιουλίου καλεί η Motor Oil τους μετόχους της, με θέμα την εξαγορά της Ηλέκτωρ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, μετά την από 21.06.2024 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό, καλούνται οι Μέτοχοι της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 17 Ιουλίου 2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 στο Ξενοδοχείο NJV Athens Plaza Hotel, επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου Α’ αριθμός 2, ΤΚ 105 64, Πλατεία Συντάγματος Δήμου Αθηναίων, προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί του μοναδικού θέματος της Ημερήσιας Διάταξης:

Παροχή συναίνεσης για α) την αγορά από την εταιρεία MANETIAL LIMITED, 100% θυγατρικής της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε., του συνόλου των μετοχών κυριότητος ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε. εκδόσεως ΗΛΕΚΤΩΡ Α.Ε. οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 94,44% του μετοχικού κεφαλαίου της τελευταίας και, β) την κατάρτιση του Συμφωνητικού Αγοραπωλησίας (Share Purchase Agreement) μεταξύ της εταιρείας MANETIAL LIMITED, 100% θυγατρικής της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε., και της ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε.

Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση έχουν μόνο τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που εμφανίζονται ως μέτοχοι της ΜΟΤΟΡ ΟΪΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. στα αρχεία του φορέα “Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Α.Ε.” (ΕΛ.Κ.Α.Τ.) στον οποίο τηρούνται οι κινητές αξίες της Εταιρείας, κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας (Ημερομηνία Καταγραφής: Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024) που προηγείται της συνεδρίασης της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης. Η απόδειξη της μετοχικής ιδιότητας γίνεται με κάθε νόμιμο μέσο και πάντως βάσει ενημέρωσης που λαμβάνει η Εταιρεία από το κεντρικό αποθετήριο τίτλων ή μέσω των συμμετεχόντων και εγγεγραμμένων διαμεσολαβητών στο κεντρικό αποθετήριο τίτλων σε κάθε άλλη περίπτωση.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ