Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣLidl Ελλάς: Με προϊόντα αξίας 80.000€ και εκπτωτικές ενέργειες ύψους 1.200.000€ στηρίζει...

Lidl Ελλάς: Με προϊόντα αξίας 80.000€ και εκπτωτικές ενέργειες ύψους 1.200.000€ στηρίζει τη Θεσσαλία

Η Lidl Ελλάς στηρίζει πολύπλευρα τους πληγέντες στη Θεσσαλία με προϊόντα συνολικής αξίας 80.000€ και εκπτωτικές ενέργειες ύψους 1.200.000€

Ανταποκρίνεται συνεχώς στις έκτακτες ανάγκες με δωρεές προϊόντων, κοινωνικές δράσεις και εκπτωτικές ενέργειες. 

Η Lidl Ελλάς από την πρώτη στιγμή στέκεται δίπλα στους κατοίκους της Θεσσαλίας, συνδράμοντας ενεργά στη στήριξη των συνανθρώπων μας που δοκιμάστηκαν από τις καταστροφικές πλημμύρες. Μέχρι στιγμής η εταιρεία έχει προσφέρει προϊόντα αξίας 80.000€ προς τους κατά τόπους δήμους, προχωρώντας σε δωρεές φρέσκων και μακράς διάρκειας τροφίμων, καθώς και ειδών πρώτης ανάγκης. 

Επιπλέον, η Lidl Ελλάς σε συνεργασία με τη σεφ και πολυετή συνεργάτη της Γωγώ Δελογιάννη, διοργάνωσε έκτακτη δράση βοήθειας και αλληλεγγύης στον Παλαμά Καρδίτσας στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2023. Η σεφ μαζί με εθελοντές της κοινωνικής κουζίνας «Ό Άλλος Άνθρωπος» μαγείρεψαν 3.200 μερίδες φαγητού και παρέδωσαν περισσότερα από 100 πακέτα με είδη πρώτης ανάγκης. 

Επιπρόσθετα, η εταιρεία με υψηλό αίσθημα ευθύνης, βρέθηκε στο πλευρό των πληγέντων, προσφέροντας έκπτωση 20% στο σύνολο της προϊοντικής γκάμας της στα 17 καταστήματά της από τις 12 έως και τις 23 Σεπτέμβριου 2023. Η κίνηση αυτή, η οποία ήρθε σε συνέχεια των ήδη χαμηλών τιμών που προσφέρει η εταιρεία, ανέρχεται σε πάνω από 1.200.000€ έμμεσης συνεισφοράς προς την τοπική κοινωνία. 

Παράλληλα, η Lidl Ελλάς στάθηκε στο πλευρό των εργαζομένων της στις πληγείσες περιοχές, εξασφαλίζοντας την ασφαλή μεταφορά τους από και προς την εργασία, αλλά και τη φιλοξενία τους στις περιπτώσεις που επλήγη η κατοικία τους.

Η στήριξη των συνανθρώπων μας αποτελεί προτεραιότητα για τη Lidl Ελλάς, η οποία συμμετέχει με υπευθυνότητα και συνέπεια σε κάθε εκστρατεία βοήθειας, συμβάλλοντας στην ανακούφιση των ανθρώπων που δοκιμάζονται. 

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

corporate.lidl.gr

facebook.com/lidlgr

twitter.com/Lidl_Hellas_

instagram.com/lidl_hellas

linkedin.com/company/lidl-hellas

youtube.com/user/lidlhellas

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ