Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣLa Liga: Ετοιμάζουν απεργία οι προπονητές στο ισπανικό πρωτάθλημα!

La Liga: Ετοιμάζουν απεργία οι προπονητές στο ισπανικό πρωτάθλημα!

Για μία ιστορική απεργία ετοιμάζονται οι προπονητές της ποδοσδφαιρικής ισπανικής Λίγκας. Μοιάζει απίστευτο σε τόσο υψηλό αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο, είναι πάντως αληθινό.

Οι προπονητές των ομάδων στη La Liga ενώνονται κόντρα στους συλλόγους που δεν τηρούν τις συμφωνίες, στις περιπτώσεις που απολύουν συναδέλφους τους. Συναντήθηκαν άλωστε ήδη την Τρίτη (3/09), προκειμένου να συζητήσουν τις ενέργειές τους. 

Η αφορμή που οδηγεί στην κεντρική τους απόφαση να κινητοποιηθούν έχει να κάνει με το δυσάρεστο δεδομένο ότι υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες προπονητές έχουν απολυθεί και δεν έχουν λάβει την απαραίτητη αποζημίωση.

Οι απολύσεις των Κίκε Σετιέν από τη Βιγιαρεάλ και Αλβάρο Θερβέρα από την Οβιέδο φέρονται να είναι εκείνες που ενεργοποίησαν τους προπονητές να σκεφτούν την πιθανότητα απεργίας. Έτσι κι αλλιώς ήταν θέμα που είχαν προς συζήτηση για πολύ καιρό.

Εντός της ημέρας αναμένεται συνάντηση της Ένωσης προπονητών της Ισπανίας με τους ανθρώπους της La Liga και αν δεν υπάρξει συμφωνία, τότε θα είναι η πρώτη στα χρονικά της ισπανικής Λίγκας που οι τεχνικοί των ομάδων θα προχωρήσουν σε απεργία, την προσεχή αγωνιστική.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ