Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSKarma is a bitch και οι "Ράδιο Αρβύλα"

Karma is a bitch και οι “Ράδιο Αρβύλα”

Και ξάφνου πέσαμε από τα σύννεφα. Μάθαμε ότι κάποιοι εκδικούνται τους πρώην συντρόφους τους ανεβάζοντας βίντεο και φωτογραφίες από την προσωπική τους ζωή. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτόν τον εφιάλτη τον ζουν δεκάδες άνθρωποι οι οποίοι πέφτουν θύματα, διαφόρων (στην πλειοψηφία τους ανδρών) οι οποίοι θεωρούν μαγκιά να ξεφτυλίζουν ανθρώπους και να τους εκβιάζουν.

Ανθρώπων που θέλουν επανεκπαίδευση, όπως και οι γονείς που δεν στηρίζουν τα παιδιά τους.

Αυτή τη φορά ο φερόμενος (μια και δεν υπάρχει δικαστική απόφαση) πρωταγωνιστής έτυχε να είναι επώνυμος.

Ετυχε να έχει κτίσει…καριέρα μέσα από τη γνωστή τηλεοπτική εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα.

Μια εκπομπή που πέτυχε, όχι παράγοντας δικά της πράγματα, αλλά τρολάροντας, σατιρίζοντας και προσβάλοντας τους άλλους.

Μια εκπομπή που μας έκανε να γελάσουμε, ενώ πραγματικά θα έπρεπε πολλές φορές να μας έχει κάνει να θυμώσουμε με τον εξευτελισμό που επιφύλασσε σε ανθρώπους.

Δεν θα ακολουθήσω τον κανιβαλισμό που εν είδε χιούμορ παρήγαγε η επιτυχημένη και ακριβοπληρωμένη εκπομπή.

Δεν θα γίνω κανίβαλος, όπως …χαλαρά θα έπρατταν οι πρωταγωνιστές της, κουνώντας το δάκτυλο, εάν ήταν άλλοι οι πρωταγωνιστές.

Ούτε θέλω να σκεφθώ τι θα έλεγε ο στόμας τους, (όπως λέει ο λαός), εάν πρωταγωνιστής δεν ήταν δικός τους φίλος και ήταν κάποιος πολιτικός ή καλλιτέχνης.

Βέβαια δεν μπορώ να πω ότι απόλαυσαν σήμερα την ασυλία των εφημερίδων. Ακόμη και αυτών που σε κάθε ευκαιρία αναδεικνύουν τέτοια θέματα. Ούτε πρώτο θέμα έγινε, ούτε καν κτύπημα στην πρώτη σελίδα.

Τόση προοδευτικά έχουν για τα… δικά τους παιδιά. Μάλλον θα σοκαρίστηκαν και το σοκ τους δεν τους επέτρεψε να εκτιμήσουν το θέμα σωστά. Για αυτό και το εξαφάνισαν από τις πρώτες τους σελίδες, οι γίγαντες των ΜΜΕ που σε κάθε ευκαιρία υποστηρίζουν τους δικαιωματιστές, στρέφονται κατά της έμφυλης βίας κλπ.

Ακόμη και η Αυγή το εξαφάνισε! Λες και δεν υπήρχε το θέμα.

Ελα όμως που … Karma is a bitch όπως λένε και οι ίδιοι, για άλλους αλλά όχι για τους Ράδιο Αρβύλα. Βλέπεις οι…προοδευτικοί έχουν ασυλία, και για αυτούς ισχύει μην μιλάς, μην γελάς κινδυνεύει η (προοδευτική) Ελλάς.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ