Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣISOMAT : Με το βλέμμα στον τουρισμό και το Green Budling η...

ISOMAT : Με το βλέμμα στον τουρισμό και το Green Budling η συμμετοχή της στο Hotel Experience 2024

Η ISOMAT συμμετείχε με επιτυχία στο Hotel Experience 2024, το event του ξενοδοχειακού κλάδου που ξεχώρισε και πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Οκτωβρίου 2024, στο Ωδείο Αθηνών, επαναπροσδιορίζοντας την έννοια της φιλοξενίας μέσα από μία πολυαισθητηριακή και δημιουργική εμπειρία για τους επισκέπτες.

Το Hotel Experience κατάφερε να εμπνεύσει την αρχιτεκτονική κοινότητα και τους επαγγελματίες της φιλοξενίας, μέσα από έναν χώρο που μετατράπηκε σε ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο με σινεφίλ αναφορές, εξυμνώντας την κινηματογραφική αισθητική και προσφέροντας στους επισκέπτες μία πρωτοποριακή εμπειρία επίσκεψης σε ξενοδοχείο. Το πρόγραμμα του event ολοκληρώθηκε με ομιλίες και workshops με διεθνείς καταξιωμένους ομιλητές από τον χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Η ομάδα της ISOMAT ήταν εκεί, συστήνοντας σε όλους τους παρευρισκόμενους τις προηγμένες λύσεις που έχει αναπτύξει για τις ανάγκες της σύγχρονης αρχιτεκτονικής, οι οποίες συνδυάζουν άρτια την υψηλή αισθητική, τη μέγιστη λειτουργικότητα και τις επιταγές του Green Building. Το ενδιαφέρον των επαγγελματιών της φιλοξενίας, αλλά και του αρχιτεκτονικού κόσμου κέρδισαν τα ολοκληρωμένα συστήματα διακοσμητικών δαπέδων, που απογειώνουν τον σχεδιασμό και την άνεση των σύγχρονων χώρων φιλοξενίας, όπως είναι η μεσογειακής αρχιτεκτονικής πατητή τσιμεντοκονία, για εφαρμογή σε δάπεδα, τοίχους και χτιστά έπιπλα σε εντυπωσιακές τεχνοτροπίες, το άψογα εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον δάπεδο Stone Carpet με έγχρωμες φυσικές ψηφίδες, που προσφέρει μια διακοσμητική, αντιολισθητική επιφάνεια υψηλής αισθητικής, το vintage αισθητικής δάπεδο Terrazzo που επαναφέρει το κλασικό μωσαϊκό σε σύγχρονη εκδοχή, και το δάπεδο Flake Flooring, που προσδίδει εύκολα και γρήγορα μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα σε συνήθεις στεγανωτικές στρώσεις και ρητινικά δάπεδα. Εξίσου αξιοσημείωτο ενδιαφέρον υπήρξε και για τα εντυπωσιακά συστήματα beach-entry pools, το απόλυτο trend που φέρνει τη φυσική αίσθηση της παραλίας στις πισίνες.

To event επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπαρτζώκας και η Design Ambassador, σε συνεργασία με το γραφείο FLUX OFFICE, την αρχιτέκτονα και σκηνογράφο Εύα Μανιδάκη και τον αρχιτέκτονα Θανάση Δεμίρη, σε συμπαραγωγή με τον Άρη Μαρινάκη της Architectural Editions.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ