Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣISOMAT: H ελληνική πολυεθνική παρουσιάζει "πράσινες" λύσεις στο The Architect Show!

ISOMAT: H ελληνική πολυεθνική παρουσιάζει “πράσινες” λύσεις στο The Architect Show!

Νέες λύσεις αναμένεται να παρουσιάσει η  ISOMAT, που συμμετέχει στο The Architect Show 2023 (tAS), έναν από τους κορυφαίους αρχιτεκτονικούς θεσμούς της χώρας, που πρόκειται φέτος να πραγματοποιηθεί στις 8 & 9 Δεκεμβρίου, στο Athens Metropolitan Expo.

Συγκεκριμένα, με βάση ανακοίνωση, “η εξειδικευμένη ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών της ISOMAT θα βρίσκεται στο stand της εταιρείας, στη Σειρά Β, Stands 15 & 16 (Hall 4), παρουσιάζοντας στους επισκέπτες καινοτόμες λύσεις και ολοκληρωμένα συστήματα για κάθε κατασκευαστική εφαρμογή, ακολουθώντας τις παγκόσμιες αρχιτεκτονικές τάσεις και τις ανάγκες του κλάδου, με ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία μοναδικών κατασκευών που συνδυάζουν την άψογη λειτουργικότητα, την premium αισθητική και τις αξίες του Green Building. 

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις ολοκληρωμένες λύσεις της ISOMAT για διακοσμητικά δάπεδα, όπως είναι το άψογα εναρμονισμένο με τη φύση δάπεδο Stone Carpet με έγχρωμες φυσικές ψηφίδες, που προσφέρει μια διακοσμητική, αντιολισθηρή επιφάνεια υψηλής αισθητικής, το διακοσμητικό δάπεδο Terrazzo με τη vintage αισθητική του μωσαϊκού σε πιο μοντέρνα εκδοχή, που εξασφαλίζει μονολιθικές επιφάνειες και απεριόριστους χρωματικούς συνδυασμούς, το δάπεδο Flake Flooring, που προσδίδει μοντέρνο αισθητικό αποτέλεσμα σε συνήθεις στεγανωτικές στρώσεις και ρητινικά δάπεδα, όπως επίσης και τα εντυπωσιακά συστήματα Beach Entry Pools για πισίνες που προσομοιώνουν την υφή και το χρώμα της άμμου, αλλά και σε αμέτρητους συνδυασμούς αποχρώσεων. Επιπλέον, από τις προτάσεις της ISOMAT δεν θα μπορούσε να λείπει η μεσογειακή αρχιτεκτονική διακοσμητική λύση της πατητής τσιμεντοκονίας, με εφαρμογή σε ενδιαφέρουσες τεχνοτροπίες, όπως η ρωμαϊκής αισθητικής «Τραβερτίνο» με αδρή υφή που παραπέμπει στην κομψότητα του μαρμάρου. Ακόμη, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν σχετικά με τα πιστοποιημένα «πράσινα» προϊόντα και συστήματα, φιλικά προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, που εξασφαλίζουν credits για την πιστοποίηση LEED και να γνωρίσουν τα πιστοποιημένα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης ISOMAT THERMOSYSTEM για ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση κτιρίων. Τέλος, μπορούν να ανακαλύψουν τις ιδιαίτερες χρωματικές προτάσεις που περιλαμβάνονται τόσο στη βεντάλια CHROMA της ISOMAT όσο και στη βεντάλια κτιριακών όψεων FACADE, στον δρόμο για τη δημιουργία του απόλυτου Home Beauty!

Ωράριο Λειτουργίας: 

Athens Metropolitan Expo: Παρασκευή 8/12 & Σάββατο 9/12 | 11:00 – 20:00

Η ISOMAT

Να σημειωθεί ότι η  ISOMAT αποτελεί έναν ελληνικό, πολυεθνικό Όμιλο παραγωγής δομικών χημικών, κονιαμάτων και χρωμάτων και μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες του κλάδου με ηγετική παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Όπως αναφέρεται, ο Όμιλος διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής, εκ των οποίων η μία βρίσκεται στη μητρική εταιρεία στην Ελλάδα και οι άλλες δύο στις θυγατρικές του στη Ρουμανία και στη Σερβία. Επιπλέον, διαθέτει 5 εμπορικές θυγατρικές σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Βουλγαρία και Σλοβενία και εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως, με ένα πορτφόλιο που απαριθμεί πάνω από 350 προϊόντα. Με όραμά του να αποτελεί για τον κλάδο των κατασκευών τον κορυφαίο συνεργάτη ολοκληρωμένων, αξιόπιστων, καινοτόμων και ποιοτικών λύσεων, η ISOMAT επενδύει στην Έρευνα & Ανάπτυξη με 7 χημεία R&D και 3 χημεία Ποιοτικού Ελέγχου, όπου κάθε χρόνο αναπτύσσονται πληθώρα νέων προϊόντων, ενώ βελτιώνονται συνεχώς τα υφιστάμενα, σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου και με προτεραιότητα τη βιώσιμη ανάπτυξη. Ταυτόχρονα, με αίσθημα ευθύνης και διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς απέναντι στην Κοινωνία, το Περιβάλλον και τον Άνθρωπο, η ISOMAT υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας με τίτλο «ISOMAT από καρδιάς», ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας και εκπροσωπώντας επάξια την ιδιωτική πρωτοβουλία.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ