Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑIRI: Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ασία

IRI: Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Ασία

Επεκτείνοντας τη υποστήριξη της στην Ασία, η International Registries, Inc. και οι θυγατρικές της (IRI) άνοιξαν γραφεία στο Βανκούβερ της Βρετανικής Κολομβίας (Vancouver, British Columbia) και στο Κινγκντάο (Qingdao, China) της Κίνας.

Μάλιστα πρόκειται για το πρώτο καναδικό γραφείο της IRI και το ενδέκατο γραφείο της στην Ασία. Το άνοιγμα του γραφείου στο Βανκούβερ επεκτείνεται στον ιστορικό και ισχυρό σύνδεσμο μεταξύ του Βανκούβερ και της Κίνας, ενώ το Κινγκντάο ανοίγει για να διευκολύνει τις επιθεωρήσεις και τις υπηρεσίες πελατών στη Βόρεια Κίνα.

Όπως σημειώνεται, τα δύο  αυτά γραφεία θα εξυπηρετούν εταιρικούς και ναυτιλιακούς πελάτες του Republic of the Marshall Islands (RMI). Παράλληλα, η Annie Ng, Επικεφαλής της Ασίας και Διευθύνουσα Σύμβουλος του Γραφείου του Βανκούβερ θα παραμείνει επικεφαλής της Ασίας και θα επανατοποθετηθεί ως επικεφαλής από το Βανκούβερ.

«Το Βανκούβερ είναι ένας σημαντικός πολιτιστικός και εμπορικός σύνδεσμος μεταξύ της Βόρειας Αμερικής και της Ασίας και πολλοί RMI πλοιοκτήτες έχουν αυξανόμενη παρουσία στο Βανκούβερ. Το Νηολόγιο πάντα προσπαθούσε να υποστηρίζει τους πλοιοκτήτες και τους διαχειριστές όπου μας χρειάζονταν και όταν μας χρειάζονται. Με το εμπόριο, τις επιθεωρήσεις και την κίνηση των λιμανιών να αυξάνονται μεταξύ της Ασίας και της Βόρειας Αμερικής, θέλουμε να βεβαιωθούμε ότι διαθέτουμε τους πόρους για να υποστηρίξουμε τους πλοιοκτήτες και τους διαχειριστές μας καθώς μεγαλώνουν», ανέφερε ο Πρόεδρος της IRI, Bill Gallagher.

Να σημειωθεί ότι η αύξηση της κυκλοφορίας, του εμπορίου και της εμπορικής δραστηριότητας μεταξύ της Ασίας και της Βόρειας Αμερικής έχει παρατηρηθεί και στις δύο πλευρές του Ειρηνικού.

Η Annie Ng, απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Βρετανικής Κολομβίας που πέρασε τις τελευταίες δύο δεκαετίες στην επέκταση της IRI στην Ασία, δήλωσε ότι «ο αριθμός των επιθεωρήσεων στον Καναδά έχει αυξηθεί τα τελευταία δύο χρόνια και η Βόρεια Κίνα έχει πολλά πολυσύχναστα λιμάνια με τα οποία εμπορεύονται τακτικά τα RMI πλοία. Η παροχή επιθεωρήσεων μέσω του γραφείου μας στο Κινγκντάο προσφέρει στους πελάτες μας αυξημένη προσβασιμότητα και ευκολία, όπως και η ικανότητά μας να συναντιόμαστε πρόσωπο με πρόσωπο με πελάτες μας στο Βανκούβερ».

Τέλος, ο καπετάνιος Ming Chen, επικεφαλής της IRI στην Κίνα, με έδρα την Dalian, καλωσόρισε τα εγκαίνια των δύο νέων γραφείων, αναφέροντας ότι «το RMI νηολόγιο συνεχίζει να αυξάνεται σε όλη την Ασία. Πρόσθετες τοπικές και περιφερειακές δυνατότητες θα υποστηρίξουν Ασιάτες πλοιοκτήτες και διαχειριστές πλοίων, καθώς και διεθνείς πλοιοκτήτες που διαπραγματεύονται στην Ασία και πέρα από αυτήν».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ