Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣH Herbalife: Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας

H Herbalife: Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας

Παρουσία πλήθους κόσμου που έδωσε το παρών στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ, η Herbalife με τη σειρά αθλητικής διατροφής Herbalife24, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και εγκαινίασε τη νέα της συνεργασία, με την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, ως «Επίσημος Υποστηρικτής Διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας», ενισχύοντας την προσπάθεια των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Η συνεργασία επισημοποιήθηκε με την κοινή Συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος των Ευρωπαϊκών Ολυμπιακών Επιτροπών, Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Καπελάκης και η Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου. Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η Brand Ambassador της Herbalife, Δούκισσα Νομικού, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς. Σύντομο χαιρετισμό, απηύθυνε και ο Συντονιστής Γενικός Διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Tα τελευταία χρόνια η Herbalife έχει ενισχύσει τον Ελληνικό αθλητισμό και τους Έλληνες αθλητές και παραθλητές, στηρίζοντας τους σε κάθε νέο εγχείρημα μέσω χορηγιών. Όσον αφορά την συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή και Παραολυμπιακή Επιτροπή  54 Έλληνες αθλητές έχουν κάνει χρήση της χορηγίας της Herbalife σε προϊόντα της σειράς Herbalife24, λαμβάνοντας προϊόντα συνολικής αξίας 220.000€, ενώ 16 Διαφορετικοί Έλληνες πρωταθλητές και 5 Έλληνες Αθλητές ΑμεΑ, έχουν χορηγηθεί απευθείας από την Herbalife τα τελευταία 5 χρόνια, λαμβάνοντας συνολικά 180.000€. Παράλληλα, η Herbalife χορηγεί μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις μαζικού αθλητισμού, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη διάδοση του υγιεινού και δραστήριου τρόπου ζωής και των αθλητικών ιδεωδών, ενώ η συνολική αξία της συνεισφοράς της στον Ελληνικό αθλητισμό την τελευταία πενταετία αποτιμάται σε άνω του 1.200.000€.

H Συνέντευξη Τύπου έκλεισε με την ανακοίνωση της ομάδα των αθλητών που η Herbalife χορηγεί για το 2023 που τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό και αποτελείται από:

Ο κος. Σπύρος Καπράλος, Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, δήλωσε για τη συνεργασία με τη Herbalife 24: «Με μεγάλη χαρά ανανεώθηκε η συνεργασία της Herbalife με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή έως τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Μία συνεργασία που ξεκίνησε το 2019 και αναπτύχθηκε σε σωστές βάσεις, και δικαίωσε όλους εμάς στην ΕΟΕ που από την πρώτη στιγμή συμφωνήσαμε στην πραγματοποίηση της. Δεν είναι τυχαίο ότι αθλητές και αθλήτριες που στήριξε η στηρίζει η Herbalife όπως ο Στέφανος Δημητριάδης, η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η Εβελίνα Παπάζογλου, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης και ο Χρήστος Βολικάκης έχουν εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Ο κος. Γιώργος Καπελάκης, Πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, δήλωσε: «Για πρώτη φορά, η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή, θα στηρίξει τις αθλήτριες και τους αθλητές της προ-Παραολυμπιακής ομάδας για τους Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, παρέχοντας επιστημονική υποστήριξη με διατροφολόγο και προγράμματα διατροφής. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή στον υψηλό αθλητισμό και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε στην οικογένεια της ΕΠΕ, μια εταιρεία όπως η Herbalife, που ξεχωρίζει στον τομέα με εξειδικευμένα και ασφαλή συμπληρώματα διατροφής. Η συμβολή της στην προετοιμασία της ομάδας μας είναι σημαντική και την ευχαριστούμε θερμά».

 Η κα. Ναταλία Μελισσινού, Γενική Διευθύντρια της Herbalife Ελλάδας, Κύπρου & Λιβάνου, τόνισε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Herbalife θα είναι ο επίσημος υποστηρικτής διατροφής της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας στο δρόμο προς τους Ολυμπιακούς & Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Είμαστε υπερήφανοι που η τεχνογνωσία και εξειδίκευση των προϊόντων της σειράς αθλητικής διατροφής Herbalife24 θα αποτελέσουν έναν πολύτιμο σύμμαχο στην προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών και παραθλητών. Επίσης, είναι τιμή μας να είμαστε μέρος της ευρύτερης αποστολής της οικοδόμησης μιας ισχυρής αθλητικής κουλτούρας στην Ελλάδα και είμαστε βέβαιοι ότι οι αθλητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα θα χαρίσουν συγκινήσεις και θα μας κάνουν υπερήφανους με τις επιτυχίες τους. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε με ενθουσιασμό δίπλα στην Ελληνική ομάδα, υποστηρίζοντας την προσπάθεια των αθλητών μας για το Ολυμπιακό μεγαλείο».

Η Herbalife είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο στις κατηγορίες των υποκατάστατων γεύματος και των πρωτεϊνούχων συμπληρωμάτων διατροφής συνδυαστικά και σκοπός της είναι να βελτιώνει τις διατροφικές συνήθειες παγκοσμίως. H Herbalife24 είναι η πρώτη ολοκληρωμένη αθλητική σειρά διατροφής που ενισχύει τους αθλητές και τους αθλούμενους 24 ώρες την ημέρα, βοηθώντας τους να φτάσουν στο μέγιστο των επιδόσεων τους, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη διατήρηση των επιδόσεων πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την προπόνηση. Στη σειρά Herbalife24 προστέθηκαν πολύ πρόσφατα και οι νέες μπάρες πρωτεΐνης Achieve Protein Bars που οι παραβρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.herbalife.gr

Facebook: https://www.facebook.com/HerbalifeGreeceCyprus/

Instagram: https://www.instagram.com/herbalifenutrition.gr/?hl=el

Youtube: https://www.youtube.com/playlist?list=PL29529CF1FF4A369F

TikTok: https://www.tiktok.com/@herbalifenutrition_gr_cy

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ