Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣHellenic Yacht Masters Club: Νέα διοίκηση

Hellenic Yacht Masters Club: Νέα διοίκηση

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσημη συνάντηση του φθινοπώρου και οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Hellenic Yacht MastersClub, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας νέας εποχής για το club.
Το σωματείο, που εκπροσωπεί τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου των θαλαμηγών στην Ελλάδα, προχωρά σε έναν ανανεωμένο κύκλο δράσεων και πρωτοβουλιών για την περίοδο 2024-2025.

Στην επίσημη συνάντηση, τα μέλη του σωματείου προχώρησαν στην εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, το οποίο αναλαμβάνει τα ηνία για την επόμενη διετία με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας του Hellenic Yacht Masters Club στον ελληνικό και διεθνή ναυτιλιακό χώρο. 

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι εξής:

-Κος Δημητρης Μαρούλης- ΠΡΟΕΔΡΟΣ

-Μιχάλης Δελιέζας

-Νικόλαος Κασιδιάρης

-Παντελής Κρόκος

-Ιωάννης Γιώργος

& 2 αναπληρωματικοί: Στέλιος Σαράφογλου – Κων/νος Καραδημητρίου

Με όραμα τη συνεχή εξέλιξη του κλάδου των θαλαμηγών, το Hellenic Yacht Masters Clubπαρουσίασε το νέο σχέδιο δράσης για το 2024-2025. Οι βασικοί άξονες του σχεδίου περιλαμβάνουν:

• Ενίσχυση Συνεργασιών: Στόχος είναι η ενίσχυση των συνεργασιών με κορυφαίους φορείς της ναυτιλίας, τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, προωθώντας τη δικτύωση και την ανταλλαγή τεχνογνωσίας.

• Εκπαίδευση και Κατάρτιση: Προγραμματίζονται ειδικά σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα για τα μέλη του σωματείου, με έμφαση στις νέες τεχνολογίες και τις εξελίξεις στον τομέα της διαχείρισης θαλαμηγών.

• Προβολή και Προώθηση: Το Hellenic Yacht Masters Club θα ενισχύσει την προβολή του έργου του, τόσο μέσα από εκδηλώσεις όσο και μέσω στοχευμένωνδράσεων προβολής στον ελληνικό και διεθνή χώρο.

• Κοινωνική Ευθύνη: Το νέο σχέδιο δράσης περιλαμβάνει επίσης πρωτοβουλίες για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος και την προώθηση βιώσιμων πρακτικών στον κλάδο των θαλαμηγών.

Καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία και ανάπτυξη του συλλόγου παίζουν και οι χορηγοί που έχουν ενταχθεί μέχρι τώρα στο Hellenic YachtMasters’ Club. Με τη συμβολή τους ενισχύουμε τις δράσεις μας και προάγουμε την ελληνική ναυτιλιακή παράδοση και επαγγελματική ναυτική αριστεία. Η υποστήριξή τους είναι απαραίτητη για την επίτευξη των στόχων μας και την ενίσχυση της ελληνικής παρουσίας στον χώρο του yachting.

Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και το φιλόδοξο σχέδιο δράσης για το 2024-2025, το Hellenic Yacht Masters Club συνεχίζει την πορεία του ως ηγέτης στον τομέα των θαλαμηγών, ενισχύοντας το Ελληνικό yachting και προωθώντας τον επαγγελματισμό και την αριστεία.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ