Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑH Allianz με αφορμή τον θεσμό «Greece Race for the Cure» δηλώνει...

H Allianz με αφορμή τον θεσμό «Greece Race for the Cure» δηλώνει ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει πρωτοβουλίες πρόληψης και φροντίδας της υγείας

Η Allianz στήριξε για ακόμη μια χρονιά το «Greece Race for the Cure», την αθλητική εκδήλωση με κοινωνικό σκοπό, που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, ξεκινώντας από το Ζάππειο Μέγαρο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της εταιρείας, «η Allianz δεσμεύεται να συνεχίσει να υποστηρίζει πρωτοβουλίες που προάγουν την ευαισθητοποίηση, επιβεβαιώνοντας το όραμά της για έναν κόσμο όπου η πρόληψη και η φροντίδα της υγείας αποτελούν προτεραιότητα και δικαίωμα για όλους».

Με κεντρικό σύνθημα «Πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού», η φετινή εκδήλωση συγκέντρωσε και πάλι χιλιάδες συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων της Allianz, οι οποίοι συνέβαλαν ενεργά στην ενίσχυση των δράσεων ενημέρωσης και πρόληψης του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ της διαδρομής του αγώνα δρόμου 5 χλμ. και της διαδρομής περιπάτου 2 χλμ. 

«Η ενεργή συμμετοχή των εργαζομένων της εταιρείας αντικατοπτρίζει τη συνεχή της αφοσίωση στη στήριξη δράσεων που συνδυάζουν τον αθλητισμό με κοινωνικούς σκοπούς, συνεισφέροντας σε έναν πιο βιώσιμο κόσμο» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ