Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΑναζητείται στα όρια του αυτοφώρου ο Απ. Λύτρας- H Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση κατά...

Αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου ο Απ. Λύτρας- H Πολυζωγοπούλου υπέβαλε μήνυση κατά του ποινικολόγου και της πρώην συζύγου

Αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου ο Απόστολος Λύτρας για παραβίαση των περιοριστικών όρων, όπως ενημέρωσε η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντίνα Δημογλίδου.

Η σύζυγος του δικηγόρου Σοφία Πολυζωγοπούλου μετά από όσα συνέβησαν χθες το βράδυ και την έκαναν να ενεργοποιήσει το panic button προχώρησε σε υποβολή μήνυσης κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα αλλά και του ποινικολόγου.

Όπως ανέφερε την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών, Γιώργος Καλλιακμάνης, χθες βράδυ η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους, μπήκαν στην αυλή να χτυπήσουν το κουδούνι του σπιτιού της 37χρονης δικηγόρου, η οποία τους αντιλήφθηκε και πάτησε το panic button, ενώ στη συνέχεια υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο.

Όπως έγινε γνωστό, το 37χρονο θύμα υπέβαλε μηνύσεις για διατάραξη οικιακής ειρήνης στην πρώην σύζυγο του ποινικολόγου, όπως και στον ίδιο τον Απόστολο Λύτρα. Μάλιστα, ο κ. Καλλιακμάνης αποκάλυψε ότι η 37χρονη μήνυσε τον σύζυγό της και για απειλητικό μήνυμα που έστειλε στο κινητό της.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ