Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣGizelis Robotics: Νέες συμφωνίες και στρατηγικές κινήσεις

Gizelis Robotics: Νέες συμφωνίες και στρατηγικές κινήσεις

Η Gizelis Robotics αναλαμβάνει τη δημιουργία τριών νέων μεγάλων έργων στην εταιρεία CALPAK. Πιο συγκεκριμένα

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία ανέλαβε :

  1. Νέα γραμμή παραγωγής συλλεκτών PRISMA Νο.2
  2. Νέο κελί συγκόλλησης για καπάκια Boiler
  3. Νέα γραμμή παραγωγής συστημάτων X-FLOW Νο.2

Σε σχέση με τη νέα γραμμή παραγωγής συλλεκτών PRISMA, όπως αναφέρεται, το πετυχημένο μοντέλο του συλλέκτη PRISMA, η μεγάλη ζήτηση οδήγησε στη δημιουργία μιας καινούριας γραμμής. Με τη νέα γραμμή συναρμολόγησης και έκχυσης PRISMA Nr. 2 θα υπάρξει καλύτερη παραγωγικότητα, ενώ θα μπορεί να διαχειρίζεται ταυτόχρονα και διαφορετικά μοντέλα.

Για το επ κελί συγκόλλησης για καπάκια Boiler, οι προηγούμενες παραδομένες γραμμές συναρμολόγησης και συγκόλλησης για τις δεξαμενές δημιούργησαν την ανάγκη για επιπλέον ενίσχυση στην προετοιμασία και συγκόλληση των υποσυνόλων των καπακιών που χρειάζονται. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί με δύο νέα ρομποτικά συστήματα συγκόλλησης.

Νέα γραμμή παραγωγής συστημάτων X-FLOW Νο.2

Όπως αναφέρεται το πρωτοποριακό προϊόν X-FLOW, το οποίο παράγεται από την καινοτόμα γραμμή ρομποτικών συστημάτων της GIZELIS ROBOTICS, έχει σημειώσει πολύ υψηλό αριθμό ζητήσεων, με αποτέλεσμα η εταιρία CALPAK να ενισχύσει την παραγωγική της διαδικασία με μια νέα δεύτερη γραμμή.

«Η Gizelis Robotics, σύμμαχος της εταιρίας Calpak, αναπτύσσει μαζί της όλες τις κατάλληλες λύσεις που θα τη βοηθήσουν στην προώθηση των πρωτοποριακών προϊόντων της παγκοσμίως» αναφέρει η διοίκηση της εταιρείας.

Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Στο μεταξύ κ Ευάγγελος Γκιζελής, CEO & Founderτης Gizelis Robotics, απέκτησε μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου τον έλεγχο του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών,με σκοπό την ανάπτυξη και στρατηγική εξέλιξη της εταιρείας

«Ξεκινά μια νέα εποχή στρατηγικής ανάπτυξης για την Gizelis Robotics μακράς πνοής με στόχο την ελληνική και διεθνή αγορά!» Αναφέρει η εταιρεία που σημείωσε πριν λίγες μέρες ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης καθώς και στρατηγική συμφωνία ανάπτυξης με όλους τους αξιότιμους θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές που ενισχύει την περαιτέρω ταχύτατη ανάπτυξη της Εταιρείας μέσα από την υλοποίηση στρατηγικών αποφάσεων.

Όπως επισήμανε ο κ. Ε. Γκιζελής: «η αύξηση του κεφαλαίου της Εταιρείας σε συνδυασμό με την εξασφάλιση εξωτερικής χρηματοδότησης, ισχυροποιεί την οικονομική θέση της Εταιρείας. Με τη στρατηγική αυτή κίνηση ενισχύεται όχι μόνο η διάρθρωση των κεφαλαίων της Gizelis Robotics αλλά κυρίως η ικανότητά της να πρωτοπορεί σε επενδύσεις σε νέες τεχνολογίες αιχμής και να επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέες, δυναμικές αγορές. Με βαθιά γνώση και εμπειρία της αγοράς της ρομποτικής και του αυτοματισμού, σε μια περίοδο που οι επενδυτικές κινήσεις στο Industry 4.0 ωριμάζουν συνεχώς, επενδύω στο scale up της Εταιρείας, στην ενίσχυση του ανταγωνιστικού της πλεονεκτήματος και στη διατήρηση της ηγετικής της θέσης στον κλάδο».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ