Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣFootball Talent Scout: "Ο Κωστούλας ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα που...

Football Talent Scout: “Ο Κωστούλας ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα που έχει βγάλει ποτέ η Ελλάδα”

Ως ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο χαρακτηρίζει τον Μπάμπη Κωστούλα το Football Talent Scout. Ο λογαριασμός που εστιάζει σε ταλαντούχους ποδοσφαιριστές απ’ όλο τον πλανήτη, έκανε ιδιαίτερη μνεία στον έλληνα επιθετικό του Ολυμπιακού.

Η ιστοσελίδα απαριθμεί σχεδόν 300 χιλιάδες ακόλουθους και έχει ασχοληθεί και άλλες φορές πάντως με έλληνες παίκτες, όπως ο Κωνσταντέλιας, ο Κουλιεράκης, ο Μουζακίτης και ο Τζήμας.

“17 ετών. Ένα από τα πιο συναρπαστικά ελληνικά ταλέντα που έχω δει. Τεράστιο μέλλον μπροστά του“, αναφέρει και στη συνέχεια κάνει μνεία στα επιτεύγματά του το τελευταίο διάστημα.

-2 αγώνες & 5 γκολ για τον Ολυμπιακό u19
-Ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα
-Γκολ στο ντεμπούτο του στην Ελλάδα u21

Στο δημοσίευμα αναφέρονται στα προτερήματά του, λέγοντας πως αυτά είναι τα τελειώματά του, το ένστικό του, η κίνηση χωρίς τη μπάλα, η τεχνική του κατάρτιση, το θάρρος, αλλά και το ότι είναι δουλευταράς.

Επίσης γίνεται λόγος και σε άλλα θετικά στοιχεία που διαθέτει ο 17χρονος στράικερ, ενώ υπάρχει ανάλυση και για το στιλ παιχνιδιού του και όσα κάνει στον αγωνιστικό χώρο.

Μία επιπλέον αφορμή ήταν και το εξαιρετικό γκολ που σκόραρε στο φιλικό των Ελπίδων κόντρα στη Σλοβακία.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ