Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣEURO 2024: Εκτός ορίων οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού!

EURO 2024: Εκτός ορίων οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού!

Η Αγγλία προκρίθηκε στον τελικό του Euro για δεύτερη συνεχόμενη φορά και είναι λογικό η επιθυμία των φίλων της να παρακολουθήσουν την προσπάθειά της την Κυριακή (14/07) στο Wembley να μην έχει προηγούμενο. Η νίκη-πρόκριση 2-1 επί της Ολλανδίας έχει…τρελάνει τους άγγλους οπαδούς που αναζητούν μετά μανίας εισιτήρια για τον τελευταίο αγώνα του τουρνουά ο οποίος θα διεξαχθεί στο Βερολίνο.

Παρ΄όλα αυτά εκείνοι που επιθυμούν να βρεθούν στον τελικό, θα χρειαστεί να το ξανασκεφτούν, λόγω της απρόσιτης τιμής των εισιτηρίων. Ο αγώνας βέβαια είναι ήδη sold out στην ιστοσελίδα της UEFA και έχει απομείνει περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων για τα μέλη του England Supporters Travel Club, που έχουν ταξιδέψει και σε προηγούμενα ματς της Αγγλίας.

Σύμφωνα με τη  Guardian, τα “μαγικά χαρτάκια του τελικού της 14ης Ιουλίου θα μπορούσαν να φτάσουν έως και τις 2.500 λίρες το κάθε ένα!

Μέχρι και οι πτήσεις από τα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου προς το Βερολίνο έχουν πλέον την πενταπλάσια τιμή. Όσοι τελικά αποφασίσουν να κάνουν το ταξίδι, αλλά και αυτοί που βρίσκονται ήδη στο Βερολίνο προσπαθώντας να βρουν εισιτήριο για τον τελικό με την Ισπανία, αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά έξοδα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ