Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣEndless EC: Ενίσχυση του τμήματος Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού

Endless EC: Ενίσχυση του τμήματος Διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού

Στο πλαίσιο της ενίσχυσης της διοικητικής της ομάδας, η Endless EC, ανακοινώνει την ένταξη της Αγγελικής Μουτάφη στο δυναμικό της εταιρείας, στο ρόλο της HR Director.

Η προσθήκη της κ. Μουτάφη στην ομάδα διοίκησης που απευθύνεται απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Γ. Τρακάκη, έρχεται να ενισχύσει την στρατηγική της εταιρείας στην προσέλκυση νέων αλλά και στην ανάπτυξη των υφιστάμενων ταλέντων με γνώμονα την πολιτική σταθερής ανάπτυξης της Endless EC.

Απόφοιτος του τμήματος Arts & Sciences του Deree και έχοντας ολοκληρώσει το Mini MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα την Ανάπτυξη της Ηγεσίας, η κ. Μουτάφη  έχει αναλάβει στο παρελθόν επιτελικούς ρόλους, σε θέματα εργασιακών σχέσεων και οργανωτικής ανάπτυξης, στελέχωσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Η Αγγελική Μουτάφη ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών το 1998 στην εταιρεία TIM Hellas Communications και στη συνέχεια απασχολήθηκε στον τραπεζικό κλάδο στην Πανελλήνια Τράπεζα, όπου διατηρούσε την θέση της επικεφαλούς του τμήματος HR. Τα επόμενα χρόνια απασχολήθηκε στον OTE ως Senior Group Training & New Business Development Executive και στην συνέχεια στην Groupama Ασφαλιστική ως Staffing,Training & Development Manager. Ο τελευταίος της ρόλος ως HR Director ήταν στην Εταιρία Ακινήτων Δημοσίου, θυγατρική εταιρία του Υπερταμείου- Ελληνική Εταιρία Συμμετοχών & Περιουσίας.     

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ