Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣEnaon EDA: 83.000 νέες συνδέσεις στην Αττική την επόμενη πενταετία

Enaon EDA: 83.000 νέες συνδέσεις στην Αττική την επόμενη πενταετία

Σε υλοποίηση περισσότερων των 83.000 νέων συνδέσεων φυσικού αερίου στην Αττική μέσα στην επόμενη πενταετία, στοχεύει η Ελληνική Εταιρεία Διανομής Αερίων Enaon EDA.

Αυτό επισημάνθηκε σήμερα, σε εκδήλωση για τα εγκαίνια του νέου γραφείου εξυπηρέτησης καταναλωτών της εταιρείας στην Αθήνα.

Η Enaon EDA διαχειρίζεται 8.200 χιλιόμετρα δικτύου σε εννέα περιφέρειες της χώρας, με περισσότερα από 600.000 ενεργά σημεία παράδοσης σε Αττική, Θεσσαλονίκη και σε πόλεις της περιφέρειας που δραστηριοποιείτο η πρώην ΔΕΔΑ.

Η έναρξη λειτουργίας του νέου Γραφείου ανακοινώθηκε από την Francesca Zanninotti, διευθύνουσα σύμβουλο της Enaon EDA, παρουσία της διευθύνουσας συμβούλου της Enaon, Barbara Morgante, εκπροσώπων θεσμικών φορέων και της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και στελεχών και εργαζομένων της εταιρείας.

Η Francesca Zanninotti υπογράμμισε εξάλλου, την ετοιμότητα της εταιρείας «να φιλοξενήσουμε ανανεώσιμα αέρια, όπως είναι το βιομεθάνιο και μελλοντικά το υδρογόνο» ενώ ανήγγειλε την εφαρμογή προγράμματος ψηφιακού μετασχηματισμού των υπηρεσιών που θα προσφέρει στους τελικούς καταναλωτές σε όλα τα στάδια της διαδικασίας σύνδεσης με το δίκτυο: από την αίτηση που υποβάλλουν αρχικώς οι καταναλωτές μέχρι και την ενεργοποίηση της σύνδεσής τους.

Το νέο γραφείο εξυπηρέτησης καταναλωτών βρίσκεται επί της λεωφόρου Μεσογείων 109-111 & Ρούσου και λειτουργεί καθημερινά από τις 8.30 πμ μέχρι τις 2.30μμ. 

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ