Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣCosmote TV: Συμφωνία με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ

Cosmote TV: Συμφωνία με ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και ΟΦΗ

Την συμφωνία με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΟΦΗ για την μετάδοση των εντός έδρας αγώνων τους στην ερχόμενη σεζόν της Super League από τη Cosmote TV, ανακοίνωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ.

Σημειώνεται  πως η εταιρεία βρίσκεται εδώ και καιρό σε συνομιλίες με τις ελληνικές ομάδες για τα δικαιώματα της αναμετάδοσης των αγώνων της Super League.

Παράλληλα όπως ανέφερε ο κ. Τσαμάζ κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων του Ομίλου, αυτή την περίοδο διεξάγονται συνομιλίες και με άλλες ομάδες για την αποκλειστική αναμετάδοση των αγώνων τους.

Να θυμίσουμε ότι φέτος αναμένονται αρκετές ανατροπές στο μέχρι πρότινος εδραιωμένο τηλεοπτικό σκηνικό με κάποιες από τις ελληνικές ομάδες ομάδες ποδοσφαίρου να περνούν στην NOVA και κάποιες στην Cosmote TV για την νέα αγωνιστική περίοδο της Super League.

Ήδη από πέρυσι άλλωστε οι 14 ομάδες – εκτός Άρης, Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα που έχουν εξασφαλίσει από πέρυσι διετές συμβόλαιο με την Nova, βρίσκονται σε συζητήσεις και με τους δύο παρόχους για μονομερείς συμφωνίες για την εκχώρηση των δικαιωμάτων μετάδοσης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ