Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣCarabao Cup: Στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Αγγλία

Carabao Cup: Στη Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ο πρώτος τίτλος της σεζόν στην Αγγλία

Η εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ υπό την καθοδήγηση του Τεν Χαγκ είναι από αγώνα σε αγώνα θεαματικά βελτιωμένη. Αυτό μπορεί κανείς να το διαπιστώσει στην πορεία της στην Premier League, όπως επίσης και από το γεγονός ότι κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Αγγλία.

Επικρατώντας 2-0 της Νιουκάστλ, επέστρεψε στα τρόπαια από το 2017 και την εποχή Ζοζέ Μουρίνιο, με την κατάκτηση τότε του Europa League.  Οι Κασεμίρο και Μάρκους Ράσφορντ, δύο από τους καλύτερους παίκτες στην εφετινή σεζόν, χρίστηκαν σκόρερ.

Η ημέρα είναι μάλιστα ιστορική καθώς οι “κόκκινοι διάβολοι” ισοφάρισαν τα τρόπαια της Λίβερπουλ με 67. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπερέχει στους τίτλους επί αγγλικού εδάφους, αντίθετα η Λίβερπουλ έχει περισσότερους ευρωπαϊκούς και διεθνείς τίτλους.

Επίσης ο Νταβίντ ντε Χέα ξεπέρασε τον Πέτερ Σμάιχελ σε απαραβίαστες εστίες. Ο 32χρονος Ισπανός έφτασε τα 181 clean sheets (ανέπαφες εστίες) με τη φανέλα των “κόκκινων διαβόλων” σε όλες τις διοργανώσεις και ξεπέρασε τον Πίτερ Σμάιχελ και έγινε ο πρώτος των κόκκινων διαβόλων στη σχετική λίστα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ