Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣBarcelona: Θέλει τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Τερ Στέγκεν

Barcelona: Θέλει τερματοφύλακα μετά τον τραυματισμό του Τερ Στέγκεν

Ο Τερ Στέγκεν χτύπησε σοβαρά στον αγώνα της Barcelona κόντρα στη Villarreal, που τελείωσε με εντυπωσιακή επικράτηση 5-1 για τους καταλανούς. Η διάγνωση για το γερμανό τερματοφύλακα είναι ρήξη πρόσθιου χιαστού, που σημαίνει ότι θα παραμείνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν.

Κατά συνέπεια οι “μπλαουγκράνα” μένουν με μοναδική επιλογή στην πρώτη ομάδα τον Ινιάκι Πένια. Με δεδομένη τη σοβαρότητα του τραυματισμού, οι καταλανοί μπορούν να εκμεταλλευτούν τον κανονισμό που τους επιτρέπει να πάρουν τερματοφύλακα που είναι χωρίς ομάδα.

Η Mundo Deportivo, έχει βγάλει λίστα με τους δέκα καλύτερους διαθέσιμους γκολκίπερ από την ελεύθερη αγορά και μέσα σε αυτά τα ονόματα ξεχωρίζει αυτό του Κέιλορ Νάβας, που έχει περάσει μία επταετία στη Μαδρίτη με τη φανέλα της Ρεάλ, καθώς και αυτό του Κώστα Λάμπρου, του έλληνα τερματοφύλακα που έμεινε ελεύθερος από τη Φέγενορντ. Έχει φορέσει τη φανέλα και του Άγιαξ.

Στα διάθεσιμα ονόματα, υπάρχουν και αυτό των Ζόρντι Μασίπ, προϊόν της Masia στα 35 πλέον, Λόρις Κάριους που έμεινε ελεύθερος από τη Νιούκαστλ στα 31 του και Γιούρι Παβλένκα, επί χρόνια γκολκίπερ της Βέρντερ Βρέμης, τον οποίο γνωρίζει καλά ο Φλικ.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ