Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Υπερταμείο

2.000+ ΑΠΟΔΟΣΗ. Το πιο τρελό και απίστευτου μεγέθους ταμείο! Σπάσαμε κάθε ρεκόρ με 13 στα 14 παιχνίδια και γέμισαν τα μειλ και η σελίδα του σαιτ στο Facebook.Όλοι για ευχαριστώ και τα σχετικά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για εσάς.

Όλες οι εκπλήξεις πέρασαν. Όλα σχεδόν τα παιχνίδια!! 13 στα 14 είναι ΟΛΑ! Το σερί μεγάλωσε επικίνδυνα. Κάποιοι  προσπαθούν με διάφορους τρόπους να μας κάνουν  να μη βγάζουμε προβλέψεις. Εμείς θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ για όποιον χρειάζεται μια πρόταση. Όταν δεν έχει έμπνευση, ίσως τον βοηθήσουν οι σκέψεις μας.  

Πάντα χρειάζεται και τύχη όπως έχουμε πει και στους συνδυασμούς και γενικά. Το FINUPNEWS.GR μας στηρίζει γιατί ενδιαφέρεται να είναι δίπλα σας. Δεν κερδίζει κάτι από όλο αυτό.Το βλέπετε και το καταλαβαίνετε. Είναι ένα από τα πιο ποιοτικά οικονομικα-επιχειρηματικά σάιτ με πολύ αξιόλογους και επώνυμους δημοσιογράφους. Οι επιλογές του είναι πολύ προσεγμένες. 

Έγινε εισήγηση να υπάρχει αυτή η στήλη, γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που ενδιαφέρεται και αμέσως η εισήγηση έγινε δεκτή. Το ενδιαφέρον βέβαια είναι τεράστιο και η ανταπόκριση από εσάς, πραγματικά συγκινητική! Σας ευχαριστούμε. 

Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν πριν ασχοληθείτε με τους αγώνες, να μπαίνετε στο FINUPNEWS, στην ενότητα αθλητισμός και να βλέπετε το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ! Και ίσως σας βοηθήσει. Στέλνετε ότι θέλετε στο press@finupnews.gr : Y/O ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ Συνεχίζουμε!!

Σας δείχνω ξανά τις προβλέψεις. Χαρείτε τες! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! 

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΜΑΙΝΤΣ over 1,5

ΙΤΑΛΙΑ 
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ g/g 

ΓΑΛΛΙΑ
ΛΑΝΣ-ΑΝΖΕ over 2,5

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΡΕΝΤΙΒΙΖΙΕ
ΝΑΙΜΕΓΚΕΝ-ΚΑΜΠΟΥΡ g/g

ΒΕΛΓΙΟ
ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑΖ-ΛΕΟΥΒΕΝ over 2,5

ΑΓΓΛΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ
ΓΟΥΕΣΤ  ΜΠΡΟΜ.-ΝΟΤΙΓΧΑΜ Χ2

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ 2
ΑΛΚΟΡΚΟΝ-ΛΟΥΓΚΟ over 1,5

ΙΤΑΛΙΑ ΣΕΡΙΕ Β
ΛΕΤΣΕ-ΤΕΡΝΑΝΑ over 2,5

ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΡΣΤΕ ΝΤΙΒΙΖΙΕ
ΝΤΕ ΧΑΑΓΚ-ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ over 2,5
ΕΞΕΛΣΙΟΡ-ΓΙΟΝΓΚ ΟΥΤΡΕΧΤ over 2,5
ΝΤΕ ΓΚΡΑΑΦΣΑΠ-ΓΙΟΝΓΚ ΑΓΙΑΞ over 2,5
ΡΟΝΤΑ-ΦΕΝΛΟ over 2,5
ΦΟΛΕΝΤΑΜ-ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ over 2,5

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ 
ΜΠΟΥΡ ΠΕΡΟΝΑ-ΛΑΒΑΝΣ Χ2
ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΓΡΑΝΑΔΑ Χ2 μπορεί να έρθει 
και 4-0 αλλά θα πάμε με την έκπληξη 
ΚΑΛΙΑΡΙ-ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ X2
ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑΖ-ΛΕΟΥΒΕΝ Χ2

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ