Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΑθ. Παντελίδη: Δεκτή η «συγγνώμη» του Γ. Θεοφάνους

Αθ. Παντελίδη: Δεκτή η «συγγνώμη» του Γ. Θεοφάνους

Στη δημόσια συγγνώμη του Γιώργου Θεοφάνους απάντησε η Αθηνά Παντελίδη, η οποία μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ανέφερε πως: «Δέχομαι τη συγγνώμη του κυρίου Θεοφάνους. Είναι μεγάλο πράγμα να ζητάς συγγνώμη, έτσι έχω μάθει και στα παιδιά μου. Έκανε λάθος ο κύριος Θεοφάνους, κάτι άλλο ήθελε να πει, κάτι άλλο είπε. Δε θα κινηθώ νομικά, εμένα μου αρκεί η συγγνώμη του. Εννοείται ότι αυτό το γεγονός δε συνέβη ποτέ».

Σημειώνεται πως πριν δύο μέρες ο Γιώργος Θεοφάνους είχε προχωρήσει σε δημόσια συγγνώμη, μετά τις σφοδρές αντιδράσεις της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, στα όσα είπε ο συνθέτης στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που αφορούσαν σε συμπεριφορά της Αθηνάς Παντελίδη, απέναντί του.

“Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρεσαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος. Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα,να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική. Είναι ο ύψιστος πόνος”, είχε αναρτήσει ο γνωστός συνθέτης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ