Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΕύα Μπουντούρη: Η οικογένειά της ζητά απαντήσεις για τον θάνατό της

Εύα Μπουντούρη: Η οικογένειά της ζητά απαντήσεις για τον θάνατό της

Ο θάνατος της Εύας Μπουντούρη έχει προκαλέσει θλίψη σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, με τους δικούς της ανθρώπους να ζητούν απαντήσεις σχετικά με το τι έφταιξε και η ραδιοφωνική παραγωγός άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται πως η ραδιοφωνική παραγωγός του En Lefko συμφώνησε να χειρουργηθεί, αφού διαγνώστηκε με ανεύρυσμα, αλλά δεν επανήλθε ποτέ από το κώμα, στο οποίο έπεσε κατά τη διάρκεια της επέμβασης.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν άνθρωποι από το περιβάλλον της στο MEGA, η 40χρονη δεν είχε αισθανθεί το παραμικρό από το ανεύρυσμα. Δεν είχε παραπονεθεί και δεν είχε παρουσιάσει κανένα σύμπτωμα που να την κάνει να ανησυχήσει. Έπρεπε όμως να χειρουργηθεί ώστε να μην κινδυνέψει στο μέλλον, όπως της είπε ο γιατρός της.

«Σίγουρα ζητάμε όλοι κάποιες απαντήσεις, δεν αφήνεις έτσι τον άνθρωπό σου να φύγει χωρίς να ψάξεις να βρεις την αιτία. Σίγουρα, θα αναζητηθούν απαντήσεις, θα αναζητηθούν ευθύνες. Πρώτα να καταλάβουμε τι έγινε και μετά» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά συγγενής της.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ