Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣτο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Ζωγράφου

Στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ ο Δήμαρχος Ζωγράφου

Στις εργασίες του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, συμμετείχε ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου ο κ. Θώδας συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, τον Γενικό Γραμματέα Εσωτερικών και Οργάνωσης του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλη Σταυριανουδάκη αλλά και με Δημάρχους άλλων πόλεων.

Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Ζωγράφου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους αρμόδιους Υπουργούς σειρά θεμάτων που αφορούν θεσμικά ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπως ο εκσυγχρονισμός και η ψηφιοποίηση υπηρεσιών των δήμων,  ο περιορισμός της γραφειοκρατίας  αλλά και θέματα που αφορούν την οικονομική και διοικητική λειτουργία του Δήμου, όπως η έλλειψη προσωπικού, η ενίσχυση των πόρων κλπ.

Επίσης, στο Συνεδριακό Κέντρο της συμπρωτεύουσας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ και Δήμαρχο Τρικκαίων  Δημήτρη Παπαστεργίου, με τον οποίο έχει ήδη αναπτύξει στενή συνεργασία σε ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ