Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΗ Εθνική Ασφαλιστική τιμήθηκε με το βραβείο «Θαλής ο Μιλήσιος»

Η Εθνική Ασφαλιστική τιμήθηκε με το βραβείο «Θαλής ο Μιλήσιος»

Μια νέα διάκριση προστέθηκε στο ενεργητικό της Εθνικής Ασφαλιστικής. Η εταιρεία βραβεύθηκε, στο πλαίσιο των 3ων επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος-200 χρόνια Ελλάδα».

Αυτήν την φορά ο θεσμός των επιχειρηματικών βραβείων «Θαλής ο Μιλήσιος», όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, συνδέθηκε με την επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση και διακρίθηκαν εταιρείες που ιδρύθηκαν τον 19ο αιώνα, και όχι μόνον ήταν από τους πρωτοπόρους στον κλάδο τους, αλλά εξακολουθούν να διακρίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες, όπως η Εθνική Ασφαλιστική, η οποία ιδρύθηκε το 1891.

Το βραβείο παρέλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Σταύρος Κωνσταντάς, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα Φίλων Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι τα βραβεία διοργανώθηκαν από την PALLADIAN COMMUNICATIONS και την GK MEDIA PUBLISHING, υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του ΣΕΒ – Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών, του ΣΕΒΕ – Σύνδεσμος Εξαγωγέων και της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ