Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑρχικήΥΓΕΙΑCOVID-19Δεκτή η παραίτηση του διοικητή του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. Δήλωνε ότι πρόκειται να κάνει...

Δεκτή η παραίτηση του διοικητή του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. Δήλωνε ότι πρόκειται να κάνει το εμβόλιο

Δεκτή έγινε  η παραίτηση του διοικητή του στρατιωτικού νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ, ο οποίος είχε ενημερώσει την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμύνης πριν από 10 ημέρες ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο έναντι του κορωνοϊού. Στο διοικητή είχε ζητηθεί η παραίτηση, την οποία υπέβαλε και έχει αποχωρήσει από τη θέση του.

Χθες το πρωί ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, ανέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ότι ο διοικητής του ΝΙΜΤΣ, στο οποίο εργάζονται ακόμα πολλοί ανεμβολίαστοι, είναι υπό παραίτηση. Ανέφερε, δε, πως το υπουργείο Άμυνας έχει ζητήσει την παραίτηση του διοικητή, καθώς είναι ανεμβολίαστος.

«Στο ΝΙΜΤΣ ο διοικητής είναι ανεμβολίαστος και κυκλοφορεί στους διαδρόμους ανενόχλητος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Γιαννάκος.

Ο κ. Γιαννάκος ονομάτισε τα νοσοκομεία τα οποία εξακολουθούν να απασχολούν ανεμβολίαστους εργαζομένους. Μέχρι στιγμής, όπως είναι γνωστό, τα δύο νοσοκομεία της Πάτρας, ο «Άγιος Ανδρέας» και το Ρίο, το ΔΑΦΝΙ και το ΝΙΜΤΣ απασχολούν ανεμβολίαστους εργαζομένους.

«Άλλα νοσοκομεία τους ανεμβολίαστους δεν τους επιτρέπουν να περάσουν την είσοδο και σε άλλα εργάζονται κανονικά. Έχουν εκδοθεί τα φύλλα αναστολής εργασίας, αλλά δεν τους έχουν επιδοθεί. Οι διοικητές κάνουν τα στραβά ματιά για να καλύπτουν κενά», σημειώνει.