Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣήμερα οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα διαχείρισης της πανδημίας

Σήμερα οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα διαχείρισης της πανδημίας

Σήμερα αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης αναφορικά με τα νέα μέτρα διαχείρισης της πανδημίας.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσουν οι αποφάσεις σχετικά με τους ανεμβολίαστους, καθώς όπως σημειώνεται θα βρεθούν στο επίκεντρο των νέων μέτρων.

«Είναι υποχρέωσή μας να εξασφαλίσουμε την ταχύτερη δυνατή επιστροφή στην κανονικότητα»,  υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, κατά την χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, κάνοντας λόγο για πλαίσιο μέτρων που θα είναι αποτελεσματικά και θα μπορούν να ελέγχονται.

Η κυβέρνηση, όπως τονίζουν τις τελευταίες ημέρες αρκετοί Υπουργοί, δεν έχει σκοπό να προχωρήσει σε νέο lockdown, τουλάχιστον για τους εμβολιασμένους πολίτες. Σύμφωνα με τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη «δεν συζητείται καν η είσοδος τον χειμώνα για τους ανεμβολίαστους πολίτες σε χώρους διασκέδασης εστίασης και ψυχαγωγίας».

Τέλος, πολύς λόγο γίνεται τελευταία για την επιστροφή της χρήσης μάσκας για όλους τους εξωτερικούς χώρους, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να επισημαίνει ότι στα μέτρα που θα ανακοινωθούν, περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων περιορισμός που έχει να κάνει με τον αριθμό των ατόμων που βρίσκονται σε έναν χώρο.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ