H EuroLeague, η κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση στο χώρο του μπάσκετ, «παίζει» αποκλειστικά στο παρκέ του Novasports και η Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, δίνει την ευκαιρία σε έναν τυχερό και τον συνοδό του, να ταξιδέψουν στο Άμπου Ντάμπι και να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία του Final Four που θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 25 Μαΐου στην «Etihad Arena»!
Ο διαγωνισμός που είναι σε εξέλιξη από το Σάββατο 1 Mαρτίου, ολοκληρώνεται την Τετάρτη 13 Μαρτίου στις 23:59. Ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει:
- Εισιτήρια για 2 άτομα για το Final Four, όπου την Πέμπτη 23/5 θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί και το Σάββατο 25/5 ο μικρός και ο μεγάλος τελικός.
- Αεροπορικά εισιτήρια, για 2 άτομα, μετ’ επιστροφής και
- Διανυκτέρευση, για 2 άτομα, σε ξενοδοχείο στο Άμπου Ντάμπι.
Το μόνο που χρειάζεται για τη συμμετοχή είναι να μπεις στο nova.gr και να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στην φόρμα του διαγωνισμού http://nova.gr/diagonismoi/euroleague. Στην κλήρωση έχουν την δυνατότητα να λάβουν μέρος όποιοι είναι ενεργοί συνδρομητές σε προγράμματα τηλεόρασης της Nova και που θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τη γιορτή του μπάσκετ με τα μεγάλα αστέρια και τις κορυφαίες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Μην χάνεις στιγμή! Μπες τώρα στο nova.gr δήλωσε συμμετοχή και ίσως είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός!