Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΕΡΓΕΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑ3 χρόνια incharge: Το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς

3 χρόνια incharge: Το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς

Το incharge «γεννήθηκε» για να προσφέρει μια ξέγνοιαστη εμπειρία ηλεκτροκίνησης σε όλους τους οδηγούς ηλεκτροκίνητων οχημάτων που θέλουν να νιώθουν σίγουροι ότι έχουν τον έλεγχο κάθε στιγμή. Η nrg, είναι η μοναδική εταιρεία ενέργειας που κάνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης πραγματικότητα, για κάθε οδηγό, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με το δίκτυο incharge.

Το δίκτυο incharge, αποτελεί σήμερα το δίκτυο με τους πιο γρήγορους ταχυφορτιστές στην Ελλάδα. Οι ταχυφορτιστές incharge, που βρίσκονται στο εθνικό οδικό δίκτυο και στους αυτοκινητοδρόμους, είναι προηγμένης τεχνολογίας και είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της δυναμικής του, σε 20 λεπτά. Τα 86 από τα 440 σημεία ταχυφόρτισης είναι εγκατεστημένα σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων AVIN & Shell, καθώς και σε άλλα σημεία εντός των ΣΕΑ, καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου, κάνοντας έτσι πραγματικότητα το ταξίδι της Ηλεκτροκίνησης για τον Έλληνα οδηγό. Το προσεχές διάστημα θα τοποθετηθούν ταχυφορτιστές ισχύος 360KW τόσο στους αυτοκινητοδρόμους, όσο και σε άλλα σημεία εντός πόλεων.

Φέτος, το δίκτυο incharge γιορτάζει 3 χρόνια και τα αποτελέσματά του είναι εντυπωσιακά.

  • Περισσότερα από 1600 σημεία φόρτισης σε όλη την Ελλάδα, ώστε πάντα ο οδηγός να βρίσκει το σημείο που τον εξυπηρετεί- αύξηση 690% από το 2021
  • 760 τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα
  • Ταχύτητα φόρτισης, διαθέτοντας τους πιο γρήγορους ταχυφορτιστές στο εθνικό δίκτυο και στους αυτοκινητόδρομους. Φορτιστές με ισχύ ως και 360kW που προσφέρουν έως 500χλμ. αυτονομία μόνο με 20’ φόρτισης.
  • Πάνω από 23.000 εγγεγραμμένοι χρήστες incharge
  • Εξυπηρέτηση, διαθέσιμη 24/7, ώστε οι οδηγοί των ηλεκτρικών οχημάτων να νιώθουν πάντα ασφάλεια.
  • Βραβευμένη εφαρμογή incharge – το απόλυτο εργαλείο για τον οδηγό ηλεκτρικού οχήματος.
  • RFID card, για μία απρόσκοπτη εμπειρία φόρτισης, με ή χωρίς μπαταρία, σήμα κτλ.

Το incharge εξελίσσεται συνεχώς και προσθέτει νέες υπηρεσίες που θα κάνουν την εμπειρία των οδηγών ακόμα καλύτερη.

Με δυνατότητα κρατήσεων και δεσμεύσεων φορτιστών, η Υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα στα Premium members να προγραμματίζουν απρόσκοπτα τις συνεδρίες φόρτισης εκ των προτέρων. Με αυτή τη φιλική προς το χρήστη λειτουργία, τα Premium members (Travelers) μπορούν να κάνουν κράτηση για φορτιστή από απόσταση, εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και αποτελεσματική εμπειρία φόρτισης.

Με τη RFID κάρτα για όλο το δίκτυο incharge, που λειτουργούν ως μέθοδος ταυτοποίησης για την εκκίνηση ή την διακοπή της διαδικασίας φόρτισης. Οι κάτοχοι των καρτών RFID μπορούν χωρίς την χρήση της εφαρμογής να σκανάρουν την κάρτα στο σημείο του φορτιστή με την αντίστοιχη σήμανση και να εξυπηρετηθούν.

Η ένταξη στο οικοσύστημα της Hubject καθιστά τους σταθμούς φόρτισής συμβατούς με εκατοντάδες παρόχους υπηρεσιών ηλεκτροκίνησης, δίνοντας σε πολλούς ακόμη οδηγούς EV τη δυνατότητα να φορτίζουν στο δίκτυό incharge.

Τέλος, η δημιουργία B2B λογαριασμού και προσθήκη μελών για κάλυψη αναγκών fleet είναι μια σημαντική προσθήκη στη φαρέτρα του incharge.

Ο Ηλίας Πετρής, Business Operations Manager της nrg δηλώνει: « Στην nrg επενδύουμε διαρκώς σε νέες τεχνολογίες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με σκοπό την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του οδηγού ηλεκτροκίνητου οχήματος. Κλείνουμε 3 χρόνια με εξαιρετικά αποτελέσματα που δείχνουν ότι οι Έλληνες οδηγοί εμπιστεύονται το incharge».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ