Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΤα 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά έκλεισε η Action Global...

Τα 35 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά έκλεισε η Action Global Communications

Την 35η επέτειό της γιορτάζει φέτος η Action Global Communications Greece, σηματοδοτώντας πάνω από τρεις δεκαετίες αδιάκοπης δημιουργίας, καινοτομίας και επιτυχημένης δραστηριότητας στην ελληνική αγορά. Από την ίδρυσή της το 1989, η εταιρεία έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον έμπιστους και μακροβιότερους συνεργάτες στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας στη χώρα, παρέχοντας σταθερά υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και προσαρμοσμένες λύσεις για τις μοναδικές ανάγκες των πελατών της.

Μέσα στην πορεία των 35 αυτών ετών, η Action Global Communications Greece έχει χειριστεί επικοινωνιακές καμπάνιες και έργα για πάνω από 700 πελάτες από πολλούς διαφορετικούς κλάδους, ενώ έχει συμβάλλει στην ανάδειξη και ενίσχυση της στρατηγικής τους στην ελληνική, αλλά και την παγκόσμια αγορά. Η σταθερή δέσμευση στην αριστεία και την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων έχει εδραιώσει τη φήμη της ως αξιόπιστου συνεργάτη στον τομέα της επικοινωνίας και του marketing, και αποτελεί το απαραίτητο εχέγγυο για να περάσει η εταιρεία στο επόμενο στάδιο, που προβλέπει ένα δυναμικό αναπτυξιακό πλάνο στα επόμενα 3-5 χρόνια.

Προσφέροντας μια πολυδιάστατη 360ο προσέγγιση και εξυπηρετώντας όλο το φάσμα των σύγχρονων αναγκών και εργαλείων παραδοσιακής και digital επικοινωνίας, που εκτείνονται από το press office και τα media relations έως και το digital και influencer marketing, τη διοργάνωση εκδηλώσεων, τη διαχείριση κρίσεων και public affairs, η Action Global Communications Greece δεσμεύεται για πρωτοποριακές επικοινωνιακές λύσεις και αποτελέσματα που ανταποκρίνονται στις μοναδικές προκλήσεις της αγοράς και ενδυναμώνουν τους πελάτες να πετύχουν τους στόχους τους.

Η Αγγελική Κιοφίρη, Country Manager της Action Global Communications Greece (φωτό) δηλώνει: «Το ορόσημο των 35 χρόνων χαρακτηρίζεται από αξιομνημόνευτα projects, εντυπωσιακά επιτεύγματα και αδιάκοπη προσήλωση στην υλοποίηση δυνατών ενεργειών επικοινωνίας. Η βαθιά κατανόηση της ελληνικής αγοράς και οι ισχυρές, μακροχρόνιες σχέσεις που διατηρούμε με τα μέσα ενημέρωσης αποτελούν ακρογωνιαίο λίθο στην επιτυχία των στρατηγικών στόχων του πελατολογίου μας. Το όραμά μας είναι να αποτελέσουμε καταλύτη ανάπτυξης, δημιουργώντας λύσεις που προσφέρουν αξία και σκοπό, και με οδηγό αυτές τις αρχές θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε νέους ορίζοντες για τον κλάδο στην Ελλάδα με την ίδια αφοσίωση, ακεραιότητα και πάθος.»

Ο Chris Christodoulou, CEO του Action Global Communications Group (φωτό) προσθέτει: «Στην πορεία των τελευταίων 35 ετών, το γραφείο μας στην Ελλάδα έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανάπτυξη του Ομίλου μας και στην ενίσχυση της ικανότητάς μας να παρέχουμε ανταγωνιστικές επικοινωνιακές λύσεις. Με τον εορτασμό της 35ης επετείου από την ίδρυσή μας, ανατρέχουμε σε μια πορεία που χαρακτηρίστηκε από αριστεία, εντυπωσιακά αποτελέσματα, και πάνω απ’ όλα τη δημιουργία ισχυρών και ουσιαστικών σχέσεων, τόσο με τους πελάτες μας, όσο και με τους συνεργάτες μας. Αυτό το ορόσημο μάς γεμίζει υπερηφάνεια και αποτελεί τη βάση, πάνω στην οποία θα συνεχίσουμε να χτίζουμε την μελλοντική μας κληρονομιά.»

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ