Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣFrigoglass: Συνεργασία με Fresh S.A.E. για τη διάθεση επαγγελματικών ψυγείων στην Αίγυπτο

Frigoglass: Συνεργασία με Fresh S.A.E. για τη διάθεση επαγγελματικών ψυγείων στην Αίγυπτο

Την έναρξη στρατηγικής συνεργασίας με τη Fresh S.A.E, κατασκευαστή οικιακών συσκευών, με παρουσία σχεδόν 40 ετών στην Αίγυπτο, ανακοίνωσε ο Όμιλος Frigoglass. Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στον Όμιλο να επεκτείνει το γεωγραφικό του αποτύπωμα και να προσφέρει τα καινοτόμα επαγγελματικά ψυγεία Frigoglass στις αναπτυσσόμενες αγορές της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής (περιοχή ΜΕΝΑ).

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Fresh θα κατασκευάζει τα παγκόσμιας κλάσης επαγγελματικά ψυγεία Frigoglass στις εγκαταστάσεις της στο Κάιρο, εξέλιξη που θα εξασφαλίσει συντομότερους χρόνους παράδοσης, μεγαλύτερη επιχειρησιακή απόδοση και ενισχυμένη διάθεση προϊόντων, απαντώντας στην αυξανόμενη ζήτηση από υφιστάμενους και νέους πελάτες στην Αίγυπτο και την ευρύτερη περιοχή ΜΕΝΑ.

Σχολιάζοντας τη συνεργασία, ο Gagik Apkarian, Ιδρυτής και Managing Director της Tetrad Capital Partners και Πρόεδρος του ΔΣ του Ομίλου Frigoglass, σημείωσε: «Είμαστε ευτυχείς που ανακοινώνουμε τη στρατηγική συνεργασία μας με τη Fresh, επεκτείνοντας σημαντικά τη δραστηριότητά μας με παρουσία στην Αίγυπτο. Η συμφωνία αυτή αποτελεί ορόσημο της φιλόδοξης αναπτυξιακής στρατηγικής που υλοποιεί ο Όμιλος Frigoglass, καθώς μας επιτρέπει να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας επαγγελματικά ψυγεία στους πελάτες μας, στους οποίους συγκαταλέγονται οι κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο, σε μία αγορά 100 και πλέον εκατομμυρίων ανθρώπων. Και παράλληλα, στη ραγδαία αναπτυσσόμενη αγορά ΜΕΝΑ. Αξιοποιώντας συνδυαστικά τη διεθνή εμπειρία και τους πόρους του Ομίλου Frigoglass με την εγχώρια τεχνογνωσία της Fresh, προσβλέπουμε να διαθέσουμε τα προϊόντα μας στην τοπική αγορά στα μέσα του 2025, σε συνέχεια πολύμηνου σχεδιασμού και συντονισμού. Μαζί, θα προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στις αναδυόμενες αγορές ΜΕΝΑ και θα συνεισφέρουμε ουσιαστικά στην οικονομική ανάπτυξη της Αιγύπτου. Η συνεργασία αυτή υπογραμμίζει τη δέσμευση του Ομίλου Frigoglass για δυναμική ανάπτυξη και καινοτομία, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το παγκόσμιο αποτύπωμά μας και να παράγουμε αξία για τα ενδιαφερόμενα μέρη μας».

Ο Ramy Mounir, Διευθύνων Σύμβουλος Cooling Business της Fresh και μέλος του ΔΣ του Ομίλου Fresh, ανέφερε σχετικά: «Τα επαγγελματικά ψυγεία της Frigoglass φημίζονται για τον εξαιρετικό σχεδιασμό, την ποιότητα, την καινοτομία και την ενεργειακή τους απόδοση. Ανυπομονούμε να προσφέρουμε την εμπειρία μας στην κατασκευή ψυγείων και με την υποστήριξη των περισσότερων από 6.000 εξειδικευμένων υπαλλήλων μας να εδραιώσουμε τη Frigoglass στη δυναμική αγορά της Αιγύπτου».

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Frigoglass βρίσκεται επίσης στη διαδικασία δημιουργίας κέντρου εξυπηρέτησης Frigoserve στο Κάιρο, το οποίο θα προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης και βελτιστοποίησης απόδοσης εξοπλισμού (Asset Performance Services) στους τοπικούς πελάτες, ενισχύοντας περαιτέρω την εμπειρία τους.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ