Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣERGO Ασφαλιστική: Νέο Αποταμιευτικό Πρόγραμμα Εγγυημένου Κεφαλαίου

ERGO Ασφαλιστική: Νέο Αποταμιευτικό Πρόγραμμα Εγγυημένου Κεφαλαίου

Η ERGO Ασφαλιστική ανακοινώνει την κυκλοφορία του νέου της αποταμιευτικού προγράμματος εγγυημένου κεφαλαίου, το οποίο είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει ασφαλείς και αποδοτικές επιλογές αποταμίευσης στους πελάτες της.

Το πρόγραμμα αυτό εγγυάται την επιστροφή του κεφαλαίου, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ελκυστικές αποδόσεις που ξεπερνούν τις παραδοσιακές μεθόδους αποταμίευσης. Με διάρκεια 10 ετών, παρέχει εγγυημένες αξίες εξαγοράς, ενισχύοντας έτσι τη χρηματοοικονομική ασφάλεια των επενδυτών. Το συγκεκριμένο αποταµιευτικό πρόγραµµα είναι προϊόν περιορισµένης διάθεσης, με εφάπαξ καταβολή ασφαλίστρου, και θα διανεμηθεί κατά σειρά προτεραιότητας.

Το νέο αυτό προϊόν αποτελεί την ιδανική λύση για όσους επιθυμούν να διασφαλίσουν το μέλλον τους με έναν αξιόπιστο και ασφαλή τρόπο, καθώς διαθέτει σταθερές και εγγυημένες αποδόσεις, οι οποίες δεν επηρεάζονται από μεταβολές επιτοκίων και είναι υψηλότερες από αυτές των κλασικών τραπεζικών καταθέσεων.

Παράλληλα, οι ασφαλισμένοι θα έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν μακροπρόθεσμες χρηματοοικονομικές ανάγκες, όπως οι σπουδές παιδιών, η ενίσχυση του εφάπαξ ή η μελλοντική αγορά περιουσιακού στοιχείου. Επιπλέον, η ERGO εγγυάται την επιστροφή του εφάπαξ ασφαλίστρου σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου κατά τη διάρκεια της ασφάλισης, παρέχοντας έτσι σιγουριά και ασφάλεια στους πελάτες της και τους αγαπημένους τους.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ