Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα λέει ο Κασσελάκης– «Απέσυρε το...

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα ταλαιπωρήσω νομικά το κόμμα λέει ο Κασσελάκης– «Απέσυρε το εξωδικό», απαντά ο Πολάκης

Μισή ώρα διήρκησε η συνάντηση του Παύλου Πολάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη στα γραφεία της Κουμουνδούρου. Ο κ. Πολάκης είχε «συγκαλέσει» -όπως δήλωσε χθες- συνάντηση των υποψήφιων προέδρων για σήμερα το μεσημέρι, ωστόσο οι Σωκράτης Φάμελλος, Νικόλας Φαραντούρης, Απόστολος Γκλέτσος, δεν έδωσαν το παρών εξαιτίας του ζητήματος με το εξώδικο.

«Όπως έχω δηλώσει δημόσια, δεν πρόκειται ποτέ να ταλαιπωρήσω τον ΣΥΡΙΖΑ νομικά, συνεπώς δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για προώθηση αυτού του ζητήματος σε εισαγγελική αρχή, σε καταγγελία, σε μήνυση», δήλωσε ο κ. Κασσελάκης μετά τη συνάντηση. Πρόσθεσε ότι «η διαμαρτυρία μου έχει γίνει δημόσια, έχει ικανοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό και θεωρώ ότι θα ήταν καλό για την αξιοπιστία του κόμματος των δικαιωμάτων και της δικαιοσύνης να προβεί και σε μια έρευνα για το εάν προέκυψε αυτή η διαρροή από τους κόλπους της ΚΕ».

Αμέσως μετά ο Παύλος Πολάκης σε δηλώσεις του είπε: «Είπα και εγώ στον Κασσελάκη να το αποσύρει και του «απάντησε ότι δεν θα το κάνει. Είπε ότι δεν θα προχωρήσει σε δικαστικές διώξεις είναι και αυτό ένα προχώρημα».

«Με βάση αυτά ήταν δεδομένο ότι δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε στην επί της ουσίας συζήτηση». είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Πολάκης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ