Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΛαϊκό Λαχείο: Όλοι οι λήγοντες κερδίζουν στην κλήρωση της Τρίτης που μοιράζει...

Λαϊκό Λαχείο: Όλοι οι λήγοντες κερδίζουν στην κλήρωση της Τρίτης που μοιράζει συνολικά κέρδη 2,7 εκατ. ευρώ

Κέρδη μέχρι και 2,7 εκατ. ευρώ μοιράζει η 41η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 19:00, μετά από πέντε συνεχόμενα τζακ-ποτ χωρίς να έχει βρεθεί μεγάλος νικητής.

Παράλληλα, οι παίκτες του ιστορικού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ θα λάβουν εγγυημένα τουλάχιστον το 50% των χρημάτων τους για κάθε λαχνό, καθώς στην αυριανή κλήρωση όλοι οι λήγοντες κερδίζουν. Επιπλέον, το Λαϊκό Λαχείο δίνει και 50% πιθανότητες για κέρδη τουλάχιστον 10 ευρώ στην πεντάδα, εφόσον ο μονός ή ο ζυγός λήγοντας του λαχνού, είναι αντίστοιχος με το τελευταίο ψηφίο του Μεγάλου Λαχνού της κλήρωσης.

Τα μικρότερα κέρδη

Εκτός από το μεγάλο έπαθλο του τρίδυμου λαχνού, η κλήρωση της Τρίτης θα μοιράσει στους παίκτες του Λαϊκού Λαχείου και άλλα, μικρότερα έπαθλα. Από 15.000 ευρώ θα κερδίσουν οι λαχνοί που διαθέτουν τον ίδιο αριθμό με τον Μεγάλο Λαχνό σε όλες τις άλλες σειρές, εκτός από τον τρίδυμο. Από τους υπόλοιπους 139 λαχνούς κάθε σειράς που προκύπτουν αυτόματα, τα κέρδη κυμαίνονται από 50 έως 5.000 ευρώ.

Οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να προμηθεύονται τους λαχνούς τους μέσω του δικτύου καταστημάτων ΟΠΑΠ και των λαχειοπωλών σε όλη την Ελλάδα, με κόστος 10 ευρώ ανά πεντάδα και 2 ευρώ ανά λαχνό.

Οι κληρώσεις του παιχνιδιού πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στις 19:00 και μεταδίδονται στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Το Λαϊκό Λαχείο στο OPAP Store App

Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς στο κινητό τους, για να δουν αν  έχουν κερδίσει. Κάθε λαχνός που σκανάρεται παίρνει μέρος στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις όπου μπορεί κανείς να διεκδικήσει προνόμια και δώρα.

Δυνατότητα εκτυπωμένης μορφής

Διαθέσιμη για την αυριανή κλήρωση είναι και η εκτυπωμένη μορφή με δυνατότητα επιλογής λήγοντα και χιλιάδας. Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, καθώς και στα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης της Ελληνικά Λαχεία Α.Ε., οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να διαλέξουν συγκεκριμένο λήγοντα από το μηδέν έως το εννιά, συγκεκριμένη χιλιάδα, τον συνδυασμό λήγοντα και χιλιάδας, καθώς και τον τυχαίο μονό ή ζυγό λήγοντα.

18+ επίγειο |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ