Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΠΑΣΟΚ:Πρώτος ο Ν. Ανδρουλάκης

ΠΑΣΟΚ:Πρώτος ο Ν. Ανδρουλάκης

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο νικητής του πρώτου γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 29,7%. Σε θρίλερ εξελίχθηκε η μάχη για τη δεύτερη θέση με τον Χάρη Δούκα να είναι ο νικητής(21,4%) και τον Παύλο Γερουλάνο (21,1%) να βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Ακολουθεί η Άννα Διαμαντοπούλου 19,5%, 5ος έρχεται ο Μιχάλης Κατρίνης με 5,9% και 6η η Νάντια Γιαννακοπούλου με 2,3%.

Η συμμετοχή άγγιξε τις 302.000, ενώ σε ορισμένα εκλογικά κέντρα όπου παρατηρήθηκαν ουρές, η διαδικασία συνεχίστηκε και μετά τις 20:00.

“Επτά ημέρες έμειναν μέχρι την επόμενη Κυριακή που είμαι σίγουρος ότι το ΠΑΣΟΚ θα βγει ακόμη πιο ενωμένο, ακόμα πιο ισχυρό, ακόμη πιο περήφανο” τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο Π. Γερουλάνος δήλωσε ότι «δεν περμένουν οι πολίτες από μένα να πω ποιος θα κερδίσει στον επόμενο γύρο. Όποιος πιστεύει στη δημοκρατία, πιστεύει και στο αποτέλεσμα. Ελπίζω το ΠΑΣΟΚ να κερδίσει τις επόμενες εκλογές».

Για ισχυρό μήνυμα επαναφοράς του κινήματος με την κοινωνία, έκανε λόγο η Νάντια Γιαννακοπούλου και πρόσθεσε μεταξύ άλλων ότι είναι “μεγάλη η ευθύνη μας να μην τους απογοητεύσουμε. Να είμαστε ισχυρή και άξια κυβέρνηση της χώρας όποτε γίνουν εκλογές”.

“Πιστεύω βαθιά ότι την επόμενη ημέρα θα είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι” δήλωσε η Άννα Διαμαντοπούλου στην πρώτη της δήλωση μετά τα αποτελέσματα των εκλογών. Σημείωσε ότι η σημερινή ημέρα αποτελεί αφετηρία για την πορεία του ΠΑΣΟΚ.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ