Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΔιασωστική Μηχανή Ταχείας Ανταπόκρισης στην διεύθυνση Υπηρεσίας Ασθενοφόρων από το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες και...

Διασωστική Μηχανή Ταχείας Ανταπόκρισης στην διεύθυνση Υπηρεσίας Ασθενοφόρων από το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες και την Allianz

Το Ίδρυμα Μικροί Ήρωες και η ασφαλιστική εταιρείαAllianz ένωσαν τις δυνάμεις τους και δώρισαν διασωστική μηχανή ταχείας ανταπόκρισης στην Διεύθυνση Υπηρεσίας Ασθενοφόρων ΟΚΥΠΥ. 

Στόχος της δωρεάς αυτής είναι η άμεση εξειδικευμένη ανταπόκριση σε άτομα που χρήζουν πρώτων βοηθειών. Οι Διασωστικές Μηχανές Ταχείας Ανταπόκρισης χρησιμοποιούνται διεθνώς εδώ και δεκαετίες από όλα τα σύγχρονα Συστήματα Ιατρικών Επειγόντων και ο ρόλος τους είναι πολλαπλός: μείωση χρόνου ανταπόκρισης σε απειλητικές για την ζωή καταστάσεις, ταχεία ανταπόκριση σε κρίσιμα συμβάντα, ευκολότερη πρόσβαση στα περιστατικά και αποφυγή προβληματικών κυκλοφοριακών συνθηκών κ.α.

Την παράδοση της διασωστικής μηχανής ταχείας ανταπόκρισης πραγματοποίησαν, εκ μέρους του ιδρύματος Μικροί Ήρωες η κα Χριστιάνα Μάρκου και εκ μέρους της ασφαλιστικής εταιρείας Allianz, ο κ.Ανδρέας Τταφουνάς στην κα Ριάνα Κωνσταντίνου, προϊσταμένη διεύθυνσης υπηρεσίας ασθενοφόρων ΟΚΥΠΥ, στην κα Ειρήνη Προκοπίου, επιχειρησιακή διευθύντρια ΟΚΥΠΥ και στον κ. Μηνά Χατζηγεωργίου, υπεύθυνο μηχανοκίνητων μέσων διεύθυνσης υπηρεσίας ασθενοφόρων.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ